Mario Fresh a rupt tăcerea! Adevăratul motiv al scandalului de pe litoral. De ce a fost, de fapt, bătut crunt

Iancu Andreea 20.06.2020, 19:15

Mario Fresh și Jador au fost părtașii unei bătăi într-un club din Constanța, weekendul trecut. Totuși, sursa scandalului nu ar fi cea care s-a vehiculat, iar Mario a mărturisit care este adevărul. Acesta a declarat că în acest moment lucrurile s-au liniștit, iar conflictul a fost aplanat.

În fața procurorilor din Constanța

Jador, Lino Golden și Mario Fresh au luat parte la un scandal care a uimit presa. În urma unor certuri într-un club din Constanța, Mario Fresh și Jador au luat bătaie de la un grup de tineri din Gorj. Cei trei artiști au mers joi în fața procurorilor din Constanța, pentru a fi audiați în urma scandalului de weekendul trecut. Se pare că finalul audierilor s-a soldat și cu o împăcare.

Ne-am împăcat! Suntem toţii foarte bine şi noi şi ceilalaţi baieţi. Am auzit că în presa se scrie ca nu am vrut să plătim nota. Nu există ca noi să nu plătim nota, pentru asta muncim, avem banii noştri. Ne permitem sa plătim nota la o masă. Şi nici celălalt subiect cu fata, că Jador i-ar fi scris unei fete, sau ceva, nu. A fost o foarte mică discuţie cu o seara înainte şi asta a fost tot!, a spus Mario Fresh, conform cancan.ro.

Mario Fresh și Jador au fost implicați într-un scandal, pe litoral Foto - cancan.ro
Mario Fresh și Jador au fost implicați într-un scandal, pe litoral
Foto – cancan.ro

”Am venit în seara asta la mare să dăm legea”

Totul ar fi pornit de la o postare publicată de Jador pe o rețea de socializare. Astfel, cuvintele cântărețului ar fi deranjat un grup de băieți din Târgu Jiu, care a decis să facă legea. Se pare că weekendul trecut, duminică, în jurul orei 7 dimineața, Jador, Mario Fresh și cameramanul acestora ar fi fost bătuți în public.

Cea care a reușit să salveze situația a fost chiar fiica Andreei Esca. Se pare că Alexia Eram a asistat la scenele de violență și a reușit să țipe cu toată puterea la grupul de bătăuși pentru a înceta conflictul. Din fericire, Lino Golden se retrăsese deja la hotel, cu câteva ore înainte de scandal.

Inițial, bătaia ar fi izbucnit pentru că Jador ar fi refuzat să facă poze cu un grup de fete, însă Mario a infirmat zvonurile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...