Imagine rară cu Mario Fresh și mama lui. Aceasta este cuscra Andreei Esca! Foto

Madlen Moraru 20.06.2020, 09:19

Fanii au avut ocazia să constate în câteva imagini rare cum arată mama lui Mario Fresh. Tânărul a traversat recent un episod mai puțin plăcut, când se afla la malul mării, alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Acesta a încasat o bătaie alături de

Imagine rară cu Mario Fresh și mama lui

Mario Fresh și mama lui apar în câteva imagini rare, pe care tânărul le-a postat în trecut, în mediul online. „Fiul adoptiv” al Antoniei și al lui Alex Velea se mândrește foarte mult și cu părinții lui adevărați. De aceea, când a crezut de cuviință că a venit vremea să îi prezinte pe aceștia, Mario Fresh a făcut publice câteva imagini inedite cu cei care i-au călăuzit pașii până acum. Fanii tânărului au avut ocazia să constate faptul că cea care îi este cuscră Andreei Esca nu este deloc așa cum se așteptau.

Imagine rară cu Mario Fresh și mama lui. Aceasta este cuscra Andreei Esca! Foto
Andreea Esca a dorit de ceva vreme să îi cunoacă pe părinții lui Mario Fresh

Cuscra Andreei Esca este o apariție pe cinste și nu pare să fie deloc mama lui Mario Fresh, în pozele postate cu aceasta, de-a lungul timpului. Imaginile pot fi regăsite și în galeria foto, iar Claudia, mama lui Mario, este o apariție la fel de fresh ca artistul. Soacra Alexiei este o blondină foarte modernă și se mândrește foarte mult cu băiatul ei care a ajuns celebru încă de la vârsta adolescenței.

Ea este cuscra Andreei Esca!

De asemenea, cea care ar putea să îi devină cuscră Andreei Esca s-a întâlnit deja cu prezentatoarea de la PRO TV. Și nu doar cele două au făcut cunoștință, pentru că toți părinții tinerilor au avut mai multe momente de acest fel. Ei au făcut pasul cel mare chiar când aveau puțin timp de relație, deoarece și-au dorit ca părinții să se cunoască unii pe alții. Motivul l-ar putea reprezenta și faptul că relația dintre Mario și Alexia a debutat când erau minori. De aceea, vedeta de la pupitrul Știrilor PRO TV s-a ocupat îndeoaproape și de creșterea fiicei sale, acordându-i o atenție cu totul specială. Este cunoscut că prezentatoarea și Alexia au o relație foarte bună și sunt precum două prietene.

Odată ce Mario Fresh a făcut publice mai multe poze cu părinții lui, mulți au putut remarca faptul că mama băiatului, Claudia, are o coafură similară prezentatoarei de știri. Pe numele său real Mario Gălățeanu, artistul și Alexia formează un cuplu de aproape patru ani.

Urmăriți Impact.ro și pe