Ce riscă fiul lui Ilie Dumitrescu după ce a fost prins drogat la volan. Legea e destul de dură

Iancu Andreea 05.09.2020, 19:07
Ce riscă fiul lui Ilie Dumitrescu după ce a fost prins drogat la volan. Legea e destul de dură

Ilie Dumitrescu, fostul fotbalist al Naționalei, a trecut prin emoții cumplite. Fiul său, Toto Dumitrescu a fost prins drogat la volan și riscă o pedeapsă importantă. Legea va fi dură în privința sa din pricina faptei pe care a comis-o.

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan. Ce pedeapsă riscă

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost depistat de către polițiștii rutieri sub influența unor substanțe nepermise, potrivit prosport.ro. Toto Dumitrescu se afla în urmă cu o zi, în jurul orei 4:00, la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand. Acesta a fost testat cu un Drug Test, care a rezultat pozitiv pentru două substanțe. Pentru a se stabili cu exactitate despre ce droguri este vorba, Toto a fost escortat de către polițiști la INML pentru a i se recolta probe de sânge. Se pare că este vorba despre cocaină și canabis, potrivit aceleiași surse.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, conform comunicatului emis de Poliția Română.

Ce spune legea

Astfel, pe numele fiului lui Ilie Dumitrescu și al Letiției Badea, a fost deschis un dosar penal, conform prevederilor art. 336 din alin. 2 din Codul Penal. Toto Dumitrescu riscă astfel o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau o amendă penală.

Dosarul inculpatului urmează să fie adus pe masa instanței, iar apoi judecătorul va decide asupra sentinței. În cazul în care tânărul se află la prima sa abatere, ar putea scăpa cu o simplă amendă.

Toto Dumitrescu este un tânăr care s-a făcut remarcat datorită asocierii cu tatăl său, dar și prin cariera sa ca model. El este în prezent concurent al show-ului Te Cunosc de Undeva la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...