Vulpița de la Acces Direct nu-l mai suportă pe Viorel! Acuze fără precedent: cine este amanta bărbatului

Iancu Andreea 12.06.2020, 11:29

Nicio zi fără un nou scandal în cuplul Veronica-Viorel din Blăgești. De data aceasta, cei doi se amenință unul pe celălalt cu divorțul. Se pare că motivul principal al certurilor dintre Vulpița și soțul său este existența unei femei misterioase. Soții Stegaru și-au transmis mesaje dure în cadrul emisiunii Acces Direct.

Vulpița, în spatele gratiilor?

Veronica și Viorel păreau că se înțeleg, mai ales după ce au petrecut un weekend la malul mării. Cu toate acestea, cuplul se află în plin scandal, ce a ajuns să escaladeze la amenințări cu închisoarea. Astfel, Viorel este cel care își dorește să își vadă soția în spatele gratiilor. El susține că Veronica s-a întâlnit cu mai mulți bărbați, iar acest lucru l-a scos din minți.

Lasă că vedea ea ce pățește de acum înainte! Să îmi dea și mie indicații unde a fost aseară, ce a făcut și… Mă ia ca prostul… de prost! O să vadă ea ce o să pățească, de acum înainte. Eu nu îi mai zic nimic! Nu mai pot, mi-a ajuns cuțitul la os!, a spus Viorel în emisiune.

Pe de altă parte, bărbatul din Blăgești este extrem de determinat. Acesta s-a pregătit minuțios, a luat legătura cu un avocat și un judecător pentru a fi sigur că obține rezultatul dorit.

O să vadă ea, garantat 100%, că o să se ducă. S-ar putea, cu legea, să facă și închisoare! Eu sunt sigur că o să facă 100%. Eu am un avocat bun, la Bârlad, am un judecător bun, la Bârlad, cu care am vorbit, știu ce au de făcut! Și o să iasă…,a continuat el.

Vulpița și Viorel se ceartă din pricina unei femei misterioase
Vulpița și Viorel, din nou la cuțite 

Gabriela, femeia misterioasă din viața lui Viorel

Totuși, scandalul dintre soții Stegaru nu este determinat doar de escapadele Veronicăi. Se pare că și Viorel are partea sa de vină. Conform spuselor Vulpiței, bărbatul o înșeală. De asemenea, Veronica este extrem de supărată pentru că Viorel i-a aruncat hainele pe geam în timpul vacanței de Rusalii de la mare.

Nu vreau să-l mai văd. Pentru ce mi-a făcut aseară. Am uitat să iau asta în platou, să arăt dovada că mi-a aruncat-o în fața blocului, că nu are minte. M-am săturat de el. Nu mai pot să-l văd în fața ochilor”, a declarat Veronica, în lacrimi.

Totodată, femeia este sigură de faptul că Viorel o înșeală. Aceasta consideră că o domnișoară, pe nume Gabriela, ar fi fost la locuința lor din Blăgești. Potrivit Veronicăi, soțul său ar obișnui să vorbească la telefon.

Eu cred că a vorbit cu Gabriela (…) Nu se mai poate cu el! La divorț o să ajungem! Dacă mă mai caută, o singură dată, treaba lui! O încurcă! Ori îmi schimb cartela, să nu-mi mai afle numărul de telefon…, a mai spus Veronica.

De asemenea, Viorel nu se teme de amenințările soției. El i-a amintit că bagajele sunt făcute și că pot divorța oricând.

Fiți atenți! Eu spun clar și sigur. Bagajul este făcut. Totul este aranjat, a declarat Viorel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...