Trădare pentru Gigi Becali. CFR Cluj pregătește un nou transfer de la FCSB

Andrei Cezar 28.06.2020, 15:18

Incredibil ce i se întâmplă lui Gigi Becali. Patronul FCSB are parte de trădare după trădare. După Bălgrădean, un nou jucător-cheie negociază cu rivala la titlu a roș-albaștrilor, CFR Cluj.

Gigi Becali trădat. Ce jucător lasă FCSB pentru CFR Cluj

FCSB și-a luat adio de la titlu, în Liga 1. Ultimele meciuri disputate de roș-albaștri au confirmat cea mai mare slăbiciune a echipei din aceast sezon: apărarea. Această situație a fost agravată și de plecarea lui Bogdan Planic, cel care era stâlpul apărării la FCSB.

Dacă pe Cristi Bălgrădean l-a înlocuit rapid cu Andrei Vlad, patronul roş-albaştrilor nu poate face acelaşi lucru şi cu fundaşul sârb.

Planic a părăsit echipa după ce Gigi Becali a anunțat că înjumătățește salariile tuturor jucătorilor, în urma pademiei. Fundașul sârb nu a acceptat diminuarea, iar patronul FCSB l-a băgat în șomaj tehnic. Săptămâna trecută, jucătorul a cerut rezilierea contractului, invocând restanțe financiare, potrivit Telekomsport.

Trădare pentru Gigi Becali. CFR Cluj pregătește un nou transfer de la FCSB
Trădare pentru Gigi Becali. CFR Cluj pregătește un nou transfer de la FCSB

Alte două echipe puternice din Europa îl vor pe Planic

La aflarea veștii, rivalii roș-albaștrilor la titlu din fiecare an au intrat imediat pe fir. CFR Cluj îl dorește insistent pe Planic și este gata să facă marea mutare.

„L-ar lua pe Planic CFR sau Craiova, dar n-au curaj. Dacă pleacă, i-am făcut notificări, i-am dat şi penalitate… Acum gata, la revedere” , a spus Gigi Becali, în această săptămână, la Pro X.

Aceasta nu este singura ofertă pe care o are sârbul. Pe lângă echipa pregătită de Dan Petrescu, două nume echipe importante din Grecia și Turcia se bat pe semnătura sa: PAOK Salonic şi Antalyaspor.

  • 1,8 milioane de euro este cota lui Bogdan Planic pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 1 pasă decisivă a reuşit Planic în cele 30 de meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile, pentru FCSB

Gigi Becali are, totuși, planuri să își întărească defensiva. După plecarea lui Planic, patronul FCSB ar vrea să-i aducă la echipă pe Andrei Chindriș și Virgil Ghiță.

De când a început Play-Off-ul, FCSB a obținut o victorie,  două egaluri și o înfrângere chiar în fața rivalilor la titlu, CFR Cluj, rezultate care l-au nemulțumit pe patronul echipei. Ultimul meci al FCSB s-a terminat cu scorul de 2-2, în fața celor de la Gaz Metan Mediaş.

Urmăriți Impact.ro și pe