Cu ce se ocupă în prezent Bombonica, fosta soţie a lui Liviu Dragnea. Meseria ciudată pe care o practică acum

Ana Anitoiu 13.12.2021, 15:48
Cu ce se ocupă în prezent Bombonica, fosta soţie a lui Liviu Dragnea. Meseria ciudată pe care o practică acum

Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, practică o meserie ciudată în prezent, la peste trei ani după ce a scăpat de închisoare. Femeia care a avut o căsnicie de aproape 30 de ani cu fostul lider al PSD s-a orientat către o activitate într-un domeniu ce o pasiona de multă vreme și pentru care a făcut cursuri speciale.

Cum a scăpat Bombonica de închisoare

Fosta soție a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a fost acuzată de DNA de abuz în serviciu în dosarul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. Femeia și-a recunoscut atunci vina și a plătit prejudiciul, astfel că a scăpat de închisoare, în 2018, și a fost obligată doar la plata unei sancțiuni administrative de 1.000 de lei.

„În perioadele 3 martie – 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi în calitate de şef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu, deşi a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea,

nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului, nu a întreprins nici un demers de sancţionare a persoanelor respective. Această conduită a permis celor două angajate să îşi încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menţionate”, a arătat un comunicat DNA.

Cu ce se ocupa in prezent Bombonica, fosta sotie a lui Liviu Dragnea
Liviu Dragnea si fosta lui sotie (stanga). Bombonica Prodana (dreapta)

Cu ce se ocupă Bombonica, fosta soţie a lui Liviu Dragnea

Livu Dragnea s-a îndrăgostit de Bombonica Prodana pe vremea când el era un simplu inginer, iar ea o fată fără facultate, dar cu o familie înstărită de legumicultori din comuna Giuvărăști din județul Olt. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1988 – 2015 și au doi copii împreună. În 2016, după ce divorțul a fost finalizat, a devenit oficială relația fostului lider al PSD cu Irina Tănase, cu 30 de ani mai tânără decât el.

Fosta soție a lui Liviu Dragnea a păstrat discreția atât pe parcursul căsniciei cu Liviu Dragnea, cât și în urma divorțului. Se știe despre ea că administrează, în acte, un hotel din Turnu-Măgurele, și că a fost la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Femeia ar fi avut dintotdeauna o pasiune pentru domeniul spiritualității și ocultismului. Astfel, fosta soție a lui Liviu Dragnea s-a orientat către o meserie în care îi învață pe alți oameni cum să evolueze la nivel personal.

Bombonica Prodana a urmat cursuri de dezvoltare personală și a devenit instructor autorizat de Theta Healing – o tehnică modernă de meditaţie ce are ca scop gestionarea eficientă a emoţiilor. Fosta soție a lui Liviu Dragnea apare pe un site dedicat vindecării emoționale ca „practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoştinţe”. Vezi și ce a spus Irina Tănase despre despărțirea de Liviu Dragnea!

Urmăriți Impact.ro și pe