Surpriză mare în familia lui Liviu Dragnea. Ce a anunțat despre căsătoria fiicei sale

Ana Anitoiu 22.10.2021, 12:33
Surpriză mare în familia lui Liviu Dragnea. Ce a anunțat despre căsătoria fiicei sale

Surpriză mare în familia lui Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD a făcut o dezvăluire despre căsătoria fiicei sale, care este într-o relație de opt ani cu interpretul Alex Mațaev, originar din Republica Moldova.

Liviu Dragnea, despre căsătoria fiicei lui

Fostul președinte al PSD a dezvăluit că fiica lui, Alexandra, este deja căsătorită cu Alex Mațaev. Cei doi au făcut o cununie civilă discretă când Liviu Dragnea era încă la închisoare.

Liviu Dragnea a spus că și-a dat acordul pentru această căsătorie, în ciuda speculațiilor conform cărora el ar fi preferat ca fiica lui să aibă o relație cu un bărbat mai înstărit. În plus, fostul președinte al Camerei Deputaților a spus că i-a rugat pe cei doi îndrăgostiți să nu aștepte eliberarea lui pentru a organiza nunta.

Surpriza mare in familia lui Liviu Dragnea. Ce a anuntat despre casatoria fiicei sale
Fiica lui Liviu Dragnea impreuna cu sotul ei

”Atât de tare m-am opus relației fiicei mele cu Alex încât am fost de acord să se și căsătorească. Ei sunt căsătoriți. Fiica mea este căsătorită, Alex îmi este deja ginere de un an și ceva. Atât el cât și soția lui Ștefan, sunt niște copii foarte buni.

S-au căsătorit când eu eram la închisoare. Au venit înainte, au întrebat iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo.

În schimb, am vorbit cu Alex și undeva, cândva, s-ar putea să înregistrăm ceva. Eu și mai mulți colegi. Mi-am găsit tobele. Adică, un CD. Alex cântă foarte bine”, a dezvăluit Liviu Dragnea în cadrul emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D.

Unde a avut loc nunta fiicei lui Liviu Dragnea

Căsătoria fiicei lui Liviu Dragnea a avut loc în vara anului trecut, în Alexandria, județl Teleorman, potrivit wowbiz.ro. Căsătoria civilă a fost urmată de o petrecere discretă ce a fost organizată la hotelul pe care familia Dragnea îl deține în Turnu Măgurele.

Ginerele lui Liviu Dragnea este născut în localitatea bălți din Republica Moldova, dar locuiește de mulți ani în România. El și fiica fostului lider al PSD au domiciulul oficial în Alexandria, la vila familiei politicianului, dar își petrec cel mai mult timp în București.

Fiica lui Liviu Dragnea și iubitul ei au locuit timp de câțiva ani și în Statele Unite ale Americii, acolo unde Alexandra a fost la o școală de muzică. Tânăra s-ar fi aflat în România atunci când fostului lider al PSD i-a fost interzis accesul în SUA, măsura aplicându-se și membrilor familiei lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...