Cu ce se ocupă fratele lui Smiley. Este atât de bun în ceea ce face, încât a primit și un râvnit premiu

Daria Petrescu 08.02.2021, 14:18
Cu ce se ocupă fratele lui Smiley. Este atât de bun în ceea ce face, încât a primit și un râvnit premiu

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Acesta a declarat de multe ori că are o legătură specială cu familia lui și mai ales cu fratele său, despre care se știu puține amănunte. Ei bine, chiar dacă nu este la fel de celebru ca iubitul Ginei Pistol, Filip știe foarte bine ce face și se pricepe de minune. Este atât de bun în ceea ce face, încât a primit și un râvnit premiu.

Cu ce se ocupă fratele lui Smiley

Când vine vorba despre fratele lui, Smiley are numai cuvinte de laudă la adresa fratelui său, Filip Maria. Astfel că, puțini sunt însă, cei care știu că Filip este cel căruia artistul i-a încredințat o parte dintre afacerile sale, și îl ajută în cadrul companiei HaHaHa Production.

Filip Maria are vârsta de 29 de ani, este cel care se ocupă îndeaproape de bunul mers al lucrurilor și în cadrul studioului de producție muzicală al lui Smiley. Este manager și își ajută fratele pentru ca lucrurile să meargă în direcția bună.

Atât casa de discuri, cât și studioul reprezintă cele mai performante companii din industria muzicală autohtonă. La finalul anului 2019, Filip a fost distins cu mai multe premii, prin care i-au fost recunoscute performanțele.

Smiley și Filip alături de părinți

Printre acestea s-a numprat și distincția „Managerul anului 2019 – Performanță în management de top”. Smiley s-a mândrit întotdeauna cu performanțele fratelui său.

Premiul important primit de Filip

Atunci când Filip a primit premiul, mama celor doi, Ioana Maria, s-a aflat și ea în public atunci când a avut loc respectivul moment cât se poate de emoționant.

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică.

Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, susținea Smiley, la scurt timp după ce fratele său a fost premiat, potrivit celor de la PRO TV.

Smiley va deveni în curând tată

Smiley și Gina Pistol vor deveni în curând părinți de fetiță. Artistul așteaptă cu nerăbdare ca micuța lui să vină pe lume în primăvara acestui an.

„Fetița este programată să vină pe lume în luna martie. Deja m-am apucat de sală. Glumesc. Nu, nu am o frică, sunt foarte încântat că o să avem o fetiță.

La ecografie nu are nasul meu, ceea ce mă bucură, dar abia aștept să o văd. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a declarat Smiley în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

„Toți așteaptă cu sufletul la gură, toți sunt entuziasmați, la mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost până acum doar băieți, mama e foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie.

Nu îmi e teamă de nimic, aștept să văd ce se întâmplă, sunt convins că voi trăi ceva nou și sunt entuziasmat să primesc, să primesc această fetiță cu brațele deschise”, a dezvăluit iubitul Ginei Pistol în urmă cu ceva timp, în emisiunea de la Pro TV.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe