Cu ce se ocupă fiul Niculinei Stoican. Artista a cheltuit 150.000 de euro pentru Vlad

Nicu Stan 06.02.2022, 18:58
Cu ce se ocupă fiul Niculinei Stoican. Artista a cheltuit 150.000 de euro pentru Vlad

S-a aflat cu ce se ocupă fiul Niculinei Stoican. Artista a cheltuit 150.000 de euro pentru Vlad. Niculina Stoican este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Frumoasa cântăreață impresionează mereu publicul prin talentul ei. Toți îi cunosc vocea și prestațiile artistice, însă puțini știu detalii despre viața ei personală.

S-a aflat cu ce se ocupă fiul Niculinei Stoican. Vlad a costat-o cel puțin 200.000 de euro în ultimii ani pe artistă

Niculina Stoican a încercat mereu să își țină familia departe de lumina reflectoarelor, mai ales pe fiul ei Vlad, mândria familiei. Acum, Vlad este un bărbat în toată puterea cuvântului.

A studiat în marile orașe studențești europene, Londra și Viena. Tânărul a revenit în țară și este consilier de investiții în piața financiară și își ajută și părinții cu sfaturi pentru afacerea pe care aceștia o dețin.

Vlad Stoican a facut liceul in Anglia si facultatea in Austria
Vlad Stoican a facut liceul in Anglia si facultatea in Austria

Cât a costat școala lui Vlad

Potrivit unor articole mai vechi apărute în presă, Niculina Stoican a dat nici mai mult, nici mai puțin de 150.000 de euro pentru a-l ține în facultate pe Vlad.

„Băiatul meu s-a întors în țară după terminarea studiilor și a început cu voluntariat și pas cu pas pe propriile lui puteri, acum este consilier de investiții în piața financiară. Se poate și în România. Vă doresc numai bine. (…) O să vină şi momentul acela al vieţii mele când voi deschide o şcoală de tinere talente. Mi-ar plăcea să îmbătrânesc lângă tineri, să le împărtăşesc din experienţa mea şi să le fie de folos. În rest, toată familia e bine, fiul meu, Vlad ne dă şi el o mână de ajutor la afaceri, deşi are şi el job-ul lui”, a declarat Niculina Stoican.

Ce școli a făcut Vlad în străinătate

Vlad a făcut ultima parte a liceului la „Dean Close School”, din orașul englez Cheltenham, apoi a studiat managementul afacerilor la „Webster University” din Viena. Un an de studiu la liceul din Chelentam costă circa 15.000 de euro, iar un an de facultate în Austria costă 30.000 de euro.

În plus, Niculina Stoican si soțul ei i-au făcut un cadou de lux fiului lor, un coupe Nissan 370 Z, care are un preș este de circa 50.000 de euro.

Cum a devenit cunoscut Vlad

Fiul Niculinei Stoican a fost protragonistul unui moment urât în urmă cu 4 ani, atunci când s-a fotografiat într-un club, în timp ce își lipea fundul gol de o fată ce adormise pe canapeaua clubului.

„Ca să fie clar… A fost o provocare, așa că a trebuit s-o fac… Îmi pare rău, puștoaico beată și străină… hahahahaha”, scria atunci Vlad, pe rețeaua socială.

Urmăriți Impact.ro și pe