Niculina Stoican, pusă la zid de fani. I-au zis fără menajamente. Are legătură cu Petrică Mîțu Stoian

Nicu Stan 06.01.2022, 10:58
Niculina Stoican, pusă la zid de fani. I-au zis fără menajamente. Are legătură cu Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoican a fost pusă la zid de fani. Aceștia i-au zis totul fără menajamente. Supărarea prietenilor virtuali are legătură cu Petrică Mîțu Stoian. O ultimă postare a interpretei de muzică populară pe rețelele de socializare a stârnit revoltă în rândul unor internauți, care au taxat-o imediat pe artistă. Aceștia au acuzat-o pe interpreta de muzică populară că l-a uitat pe Petrică Mîțu Stoian, deși nu au trecut decât câteva luni de la moartea lui fulgerătoare.

Niculina Stoica, făcută cu ou și cu oțet de fani din cauza lui Petrică Mîțu Stoian. Ce i-au scris aceștia și de ce

La scurt timp după decesul fulgerător al lui Petrică Mîțu Stoian, care a îngenuncheat de durere întreaga țară, relația de prietenie dintre artist și Niculina Stoican a fost pusă de multe ori la îndoială.

În jurul prieteniei lor s-au iscat multe controverse, totul culminând cu declarațiile lui Doru Gușman, impresarul artistului, potrivit cărora regretatul interpret de muzică populară ar fi fost dat afară de la Ansamblul folcloric unde cânta la ordinele Niculinei Stoican.

Niculina Stoican sustine ca a fost prietena cu Petrica Mitu Stoian
Niculina Stoican sustine ca a fost prietena cu Petrica Mitu Stoian

Niculina Stoican susține că i-a fost prietenă bună lui Petrică Mîțu Stoian

Niculian Sotoican a infirmat cu vehemență zvonurile, ba chiar a susținut sus și tare că ea și Petrică Mîțu Stoian erau foarte buni prieteni și, chiar dacă au avut parte și de divergențe în timp, erau în continuare amici și nu exista rivalitate sau dușmănie între ei.

Acum, Niculina Stoican a fost pusă la zid de fanii ei virtuali. Niculina Stoican este foarte activă pe rețeaua de socializare, unde face postări aproape zilnice. Ultimele postări de pe Facebook au împărțit internetul în două: cei care au felicitat-o și cei care au pus-o la zid. Aceștia din urmă i-a spus totul fără menajamente.

Niculina Stoican a postat fotografii cu persoane dragi, însă Petrică Mîțu Stoian lipsește

Niculina Stoican a postat un colaj de imagini cu persoane dragi ei care i-au fost alături de-a lungul timpului.

„Mă bucur că SUNT! Ce fericire să poți privi în urmă cu mândrie”, a scris Niculin Stoican în descrierea fotografiilor.

Ce i-a comentat fanii Niculinei Stoican

Fanii, vigilenți, au observat că în niciuna dintre zecile de imagini postate nu apare și Petrică Mîțu Stoian, așa că au trecut rapid la acuzații.

„Niculina, mai postează și tu cu maestrul dacă îți pasă sau ai simțit ceva pentru colegul tău/ Frumos, ți-ai pus toate pozele, Niculina, dar… Petrică nu-i niciunde… ochii văzuți mai rar se uită, ce păcat… cândva cânta și el… Ai uitat. A fost și Petre un artist minunat…îmi plăceau cântecele cântate împreună cu el… Mare păcat”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la postare.

Urmăriți Impact.ro și pe