Cu ce se ocupă fiica cea mică a lui Traian Băsescu și câți bani câștigă. Primește un salariu impresionant din partea statului

Cristian Cojocaru 04.04.2021, 18:02
Cu ce se ocupă fiica cea mică a lui Traian Băsescu și câți bani câștigă. Primește un salariu impresionant din partea statului

În urmă cu ceva ani Elena Băsescu ținea primele pagini ale publicațiilor. Acum însă, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a dispărut din lumina reflectoarelor, iar puțini știu cu ce se ocupă aceasta și câți bani câștigă.

Cât câștigă fiica cea mică a lui Traian Băsescu

În timp ce i se administra vaccinul anti-Covid, Elena Băsescu a reușit să se dea de gol că este angajată la Camera Deputaților. Fostul europarlamentar a mers zilele trecute să se imunizeze în cadrul Parlamentului. Astfel, fiica cea mică a putut fi vaccinată în acel centru pentru  că este că este angajată a legislativului, fiind consilieră la Comisia de Afaceri Europene.

În ziua de miercuri, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în timp ce era vaccinată la Parlamentul României – Camera Deputaților. Dintre persoanele care au vizualizat fotografia, au sărit cu critici la adresa Elenei Băsescu pe motiv că a sărit rândul la vaccinare. Prezența acesteia în Parlament este explicată prin faptul că Elena Băsescu este angajată în legislativul României.

Potrivit surselor din instituție care au dezvăluit Antenei 3 faptul că Elena Băsescu a fost angajată până la finalizarea fostei legislaturi în cadrul Partidului Mișcarea Populară. După aceea, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a fost angajată pe o perioadă nedeterminată, ajungând să fie consilieră în cadrul Comisiei de Afaceri Interne, prin prisma faptului că PMP nu a trecut pragul electoral. Aceleași surse au declarat că aceasta ar primi în jur de 6.000 de lei lunar.

Elena Basescu a urcat o fotografie pe Facebook in care se vaccina in cadrul Parlamentului
Elena Basescu a urcat o fotografie pe Facebook in care se vaccina in cadrul Parlamentului

Candidatura Elenei Băsescu pe listele PMP

Elena Băsescu a candidat anul trecut pe listele PMP pentru a ocupa funcția de deputat în Constanța. Pentru că partidul nu a fost votat de cetățeni, aceasta nu a putut ocupa funcția dorită. Din ultima declarație de avere, reiese că fiica lui Traian Băsescu a primit în anul 2019 doar indemnizația de creșetere a copilului, alocațiile și pensiile alimentare.

Suma primită se ridică la aproximativ 60.000 de lei pentru pensiile alimentare și 38.000 pentru indemnizație. Elena Băsescu a știut de la bun început ce vrea, ambițioasă din fire, aceasta a demonstrat că nu este fata lui tata, făcându-se remarcată pe scena politică.

„Dragi colegi, dragi prieteni, am crescut în acest partid și doresc să devin om politic în Partidul Democrat Liberal. Chiar dacă mă numesc Băsescu, nu sunt mai mult decât o simplă tânără, ca și voi. În Statele Unite ale Americii, nimeni nu i-a imputat actualului președinte că este băiatul lui tata”, este discursul ei din PDL.

Urmăriți Impact.ro și pe