Cu ce se ocupă de fapt soțul Ilincăi Vandici. Câștigă bani frumoși din această afacere

Nicu Stan 10.08.2021, 16:49
Cu ce se ocupă de fapt soțul Ilincăi Vandici. Câștigă bani frumoși din această afacere

Cu ce se ocupă de fapt soțul Ilincăi Vandici. Câștigă bani frumoși din această afacere. Vedeta de la Kanal D și Andrei Neacșu sunt împreună de 5 ani, iar împreună au un băiețel în vârstă de patru ani.

Cine este, de fapt, iubitul Ilincăi Vandici. Cum face bani Andrei Neacșu

S-a aflat cu ce se ocupă de fapt soțul Ilincăi Vandici. acesta câștigă bani frumoși din afacerea pe care o manageriază.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu fac un cuplu din anul 2016, iar la un an de relație s-au cununat religios. Cei doi au împreună un băiat, Zian Ioan Neacşu, în vârstă de patru ani.

Ilinca Vandici si Andrei Neacsu au impreuna un baietel
Ilinca Vandici si Andrei Neacsu au impreuna un baietel

Ilinca Vandici și-a ferit mereu relațiile de ochii lumii

Cunoscuta prezentatoare a emisiunii ”Bravo! Ai stil” în ciuda faptului că este o persoană publică a preferat mereu să își țină departe de ochii lumii relația și famiia.

Ilinca Vadici ste o femeie care și-a dorit dintotdeauna să aibă o familie, iar relațiile amoroase ratate prin care a trecut o făcuse să-și piardă speranța că acest lucru se va întâmpla. Asta până l-a cunoscut pe Andrei Neacșu. De atunci totul s-a schimbat.

Cum i se mai spune lui Andrei Neacșu

Andrei Neacșu este cunoscut sub numele de Spelbu și câștigă mulți bani din domeniul imobiliar. Acesta a practicat kickboxing și este luptător MMA. De asemenea, Este fiul fostului viceprimar Alexandru Neacșu, un om influent, care l-a ajutat pe fiul lui să-și înfințeze o companie de imobiliare în Tunari.

Acum, Andrei Neacșu se ocupă cu construirea și vinderea apartamentelor, de pe urma cărora încasează bani grei.

Ce vedete au mai trecut prin patul lui Andrei Neacșu

Înainte de a o cunoaște pe Ilinca Vandici și de a se așeza la casa lui, Andrei Neacșu s-a iubit cu Andreea Tonciu și Anda Adam. A avut cu acestea relații de scurtă durată, și a fost căsătorit cu Alexandra Corina Bocagiu, fostă deputată PSD Ilfov.

Relația cu politiciana a rezistat mai bine de trei, iar în 2015 s-au căsătorit, divortând la doar trei luni din cauza infidelităților lui Andrei Neacșu.

Ilinca Vandici nu este deranjată de trecutul amoros al lui Andrei Neacșu

De altfel, în cadrul unui interviu, vedeta Kanal D spunea că trecutul soțului ei nu o deranjează și că amândoi au fost sinceri unul cu celălalt înainte de a face marele pas.

”Nu a contat absolut deloc. Noi am început această relație fiind foarte sinceri unul cu celălalt. Fiecare are o experiență de viață, un trecut cu care sunt de acord. Când decizi să îți împarți tot restul vieții cu un partener îl iei la pachet cu tot ce a trăit până în acel moment”, a declarat Ilinca Vandici.

Cum se înțeleg Ilinca Vandici și Andrei Neacșu

În acelați timp, Ilinca Vandici a spus cum decurge relația dintre ei doi și ce a învățat de când l-a cunoscut pe aceasta.

Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată. Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume, să spună tot ceea ce gândeste. Asta este o lecţie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului, pentru că multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine.

Andri Neacșu, o fire ascultătoare

Am inhibat anumite trăiri, stări, emoţii, sentimente, frustrări pe care le aveam. Am învăţat că, dacă vreau să fiu cu adevărat fericită, să nu mai fac asta şi oamenii trebuie să aprecieze sinceritatea şi să înţeleagă.

Dacă simt nevoia să spun ceva, spun, Andrei ascultă şi apoi tot mie îmi trece supararea. E o chestie care vine natural, nu funcţionez după un algoritm sau reţetă”, a Ilinca Vandici.