Cu ce se ocupa, de fapt, Inna înainte să devină celebră. Artista era recunoscută de toți vecinii din cartier

Ana Anitoiu 21.08.2022, 18:54

Inna avea o ocupație ce nu are legătură cu muzica, înainte să devină celebră. În copilărie, artista era recunoscută de toți vecinii din cartier. Câțiva dintre ei au povestit detalii inedite despre cântăreața care s-a remarcat nu doar în țară, ci și la nivel internațional.

Tatăl Innei, în același apartament în care a crescut artista

Inna a crescut într-un apartament cu trei camere dintr-un bloc aflat la periferia stațiunii Neptun, la marginea pădurii Comorova. După ce a devenit celebră, cântăreața și-a cumpărat o casă în București, unde a invitat-o și pe mama ei, Maria Apostoleanu, să se bucure de o viață confortabilă.

Pe de altă parte, tatăl artistei, Georgic Apostoleanu, a preferat să rămână în apartamentul modest al familiei, de care îl leagă numeroase amintiri.

„Tatăl Innei a rămas în acest apartament al familiei, cu 3 camere. Se spune că Inna nu vine să îl viziteze. Dar, nu este adevărat, vine destul de des, mai ales vara, îi văd mașina parcată în fața blocului”, a spus o vecină a bărbatului, potrivit Ego.ro.

Cu ce se ocupa, de fapt, Inna inainte sa devina celebra
Inna

Cum era Inna percepută de vecini, în copilărie. Cu ce se ocupa

Aceeași vecină a tatălui cântăreței Inna a povestit că artista a fost un copil timid și retras, care nu saluta pe nimeni, astfel că unora le lăsa impresia de aroganță.

„Muncea de mică, vindea la tarabă lucruri de plajă. Era cuminte, nu a făcut probleme în bloc. Mama ei o ducea la Mangalia, la cursuri de canto, a crezut în talentul ei muzical”, a spus aceeași femeie.

Astfel, Inna, pe numele din buletin Elena Alexandra Apostoleanu, nu obișnuia să iasă prea des la joacă împreună cu alți copii. Era serioasă la școală, muncea și mergea la canto în Mangalia, la câțiva kilometri de Neptun. Se pare că artista a fost încă de pe atunci determinată să aibă succes în carieră.

De altfel, la un moment dat, Inna a dezvăluit că succesul nu a venit imediat, dar nu s-a dat bătută. Înainte de lansarea primei producții muzicale, artista a înregistrat un album ce nu a fost primit bine de public. După ce a lansat melodia „Hot”, cântăreața nu a avut încredere că este o piesă potrivită. Însă, hitul a cucerit radiourile atât din România, cât și din afara granițelor țării.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...