Cu ce se ocupă acum Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin. Medicul și-a refăcut viața

Mihnea Tălău 21.07.2023, 11:42
Cu ce se ocupă acum Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin. Medicul și-a refăcut viața

După șapte ani de la despărțirea de Andreea Marin, medicul turc Tuncay Ozturk are, oficial, o nouă parteneră. Fizioterapeutul, specialist în recuperare medicală, a fost văzut în prezența unei tinere brunete la Festivalul Turcesc din parcul IOR, acolo unde bărbatul și-a deschis tarabă cu kunefe, un desert turcesc.

Tuncay, surprins alături de iubita sa

Astfel, conform Cancan.ro, este posibil ca relația dintre cei doi să dateze de multă vreme date fiind gesturile care par să inspire faptul că Tuncay și femeia parcă s-ar cunoaște de-o viață. E adevărat, lucrează împreună, iar ea îi este angajată medicului, așa cum s-a spus încă din 2018. Presa a consemnat atunci o apropiere între medic și una dintre asistentele sale, nou angajată.

De cinci ani, cei doi își petrec o bună bucată din timpul zilnic. Probabil de aici și atitudinea familiară cu care se tratează reciproc. Însă, există posibilitatea ca ei să aibă o relație de iubire care să se fi înfiripat încă de la începutul angajării tinerei, dacă ținem cont de faptul că Tuncay Ozturk nu s-a mai afișat cu vreo femeie cam din perioada în care noua iubită i-a călcat pragul clinicii. Pe întreaga perioada petrecută la stand, medicul și angajata sa au stat nedezlipiți unul de celălalt.

Andreea Marin se răcorește la Oceanul Pacific

În schimb, Andreea Marin a dat canicula din București pe briza Oceanului Pacific. Ea se află la San Diego în California, de unde și-a salutat fanii de pe rețelele sociale.

„Vară toridă în California, doar adierea ce vine dinspre ocean mai face călătoriile pe timp de zi mai ușoare. (…) Un gând bun din San Diego, o vară frumoasă oriunde v-ați afla „, a transmis ea.

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani și Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 38 de ani, sunt de șase ani împreună. Formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc și, cu toate acestea, nu au ajuns încă în fața altarului.

Andreea Marin a fost căsătorită timp de patru ani cu medicul turc Tuncay Ozturk.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...