Cu ce se ocupă acum Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai Morar. Meseria inedită pe care o practică după ce a devenit mămică

Stan Filon 11.11.2022, 10:01

S-a aflat acum cu ce se ocupă Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai Morar! Blondina a devenit cunoscută după ce a apărut în emisiunea lui Mihai Morar, apoi popularitatea sa a explodat pur și simplu. Frumoasa vedetă de televiziune a dispărut însă din atenția publicului, de ceva vreme. Vezi în rândurile de mai jos ce a făcut Marina Dina, de când a dispărut de pe micile ecrane.

Cu ce se ocupă acum Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai Morar

Marina Dina este una dintre cele mai frumoase femei de pe la noi. Popularitatea sa a explodat după ce a devenit asistenta lui Mihai Morar. A strâns o sumedenie de ani, însă a decis să părăsească lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei.

De când s-a retras din atenția publicului, Marina Dina a devenit mamă de gemeni, dar acest lucru nu a împiedicat-o să își clădească o altă carieră. Frumoasa blondină arată la fel de bine, chiar și după sarcină și s-a dedicat acum lecțiilor de yoga. Mai exact, Marina Dina a devenit profesor de yoga!

Cu ce se ocupa acum Marina Dina, fosta asistenta a lui Mihai Morar
Cu ce se ocupa acum Marina Dina, fosta asistenta a lui Mihai Morar

Partenerul de viață îi face probleme Marinei Dina

Chiar dacă și-a îndeplinit și acest vis, Marina Dina se pare că nu are parte de echilibru în viața ei, deoarece a recunoscut că partenerul său de viață nu o susține atunci când vine vorba despre yoga, pe care nu prea o înțelege.

„Am finalizat cursul și am și început să predau. (…) Sunt liniștită sufletește pentru că știu cumva care îmi este direcția în viață. Așa, normal, apar tot felul de lucruri care mă dezechilibrează, dar știind că mi-am găsit drumul, mă liniștește. (…) În continuare el nu e încântat de yoga și i se pare o porcărie. El nu înțelege ce fac eu acolo, ”tu cu nebuniile tale”, în schimb copiii mei sunt foarte încântați”, a spus Marina Dina, la Antena Stars.

Marina Dina a revenit și în atenția publicului. S-a întâmplat chiar la un eveniment monden, unde frumoasa blondină a urcat dinnou pe podium, pentru a prezenta moda pentru Iza Vandee, în cadrul Galei Avanpremiere 2022 by Alin Gălățescu.

,,Cred că sunt 10 ani sau poate chiar mai bine de când nu am mai fost într-o prezentare de modă. Am avut emoții. De când am ajuns mă întrebam: ce caut aici? Nu știu dacă ai observat, dar fetele acestea sunt foarte frumoase și foarte tinere. Eu sunt prietenă cu creatoarea Andreea. Inițial m-a invitat la eveniment și apoi m-a întrebat dacă nu vreau să urc pe scenă”, a declarat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...