Cu ce se laudă George Burcea după divorțul de Andreea Bălan. „Acum 10 ani nici nu mă gândeam” (Exclusiv)

Badea Violeta 30.09.2022, 09:26

Actorul George Burcea nu are noroc pe plan personal, despărțindu-se de Andreea Bălan, dar are succes pe plan profesional. La 34 de ani ai săi, actorul se află în plină ascensiune. Până acum, acesta a jucat în nu mai puțin de patru filme internaționale, iar două dintre acestea urmează să fie lansate în curând. Iată mai multe detalii!

George Burcea, succes incredibil pe plan internațional

Ultimii ani au reprezentat un chin pentru George Burcea. Totul a început în 2019, atunci când acesta s-a despărțit de mama fetițelor sale, Andreea Bălan, la doar cinci luni după nuntă. Deși au trecut trei ani de atunci, cei doi încă își dispută custodia celor doi copii.

Pe plan personal, lucrurile nu merg deloc bine pentru actor. În schimb, pe plan profesional se află în cele mai bune momente. Actorul se pregătește de lansarea filmelor „Dampyr” și  „Wednesday”. Primul a avut un buget de 15.000.000 euro, iar lansarea oficială va avea loc pe data de 28 octombrie.

„Sunt foarte fericit pentru aceste doua proiecte care se vor lansa anul acesta. Dampyr pe 28 Octombrie, care este un film Fantasy bazat pe Comic book series ale lui Mauro Boselli și Maurizio Colombo și publicate de Sergio Bonelli.

Este un film pe care îl aștept de ceva timp și am încredere că va fi unul care va prinde la public. Regizorul Riccardo Chemello este la primul lui lungmetraj, dar a făcut o treabă excelentă. Bine…l-a ajutat și bugetul de 15.000.000 euro. Eu îl voi juca pe Janko”, a declarat George Burcea pentru Playtech.

George Burcea 

Care a fost cel mai important rol jucat?

Atunci când se aștepta mai puțin, fostul partener al Andreei Bălan a fost selectat de regizorul Tim Burton să interpreteze rolul majordomului familiei Addams, Lurch. În producție joacă și Catherine Zeta-Jones. Celebra actriță interpretează rolul Morticiei Addams.

George Burcea este extrem de fericit că va juca alături de Catherine Zeta-Jones și spune că rolul majordomului este cel mai important rol din viața lui.

„Am făcut filme și-n India, în Germania, peste tot în Europa. Dar pentru mine, cel mai important proiect de până acum, cel mai bun, cel mai important rol, deși nu am avut unul foarte mare, e cel de majordom, esențial pentru Familia Adams.

Pe 23 Noiembrie va apărea Wednesday în regia maestrului Tim Burton. Distribuția este extraordinară, iar dacă acum 10-12 ani mi-ar fi spus cineva că voi juca alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, iar regizorul va fi Tim Burton, aș fi râs cu lacrimi.

Dar iată că munca, încrederea, perseverența și  poate norocul, ca să nu spun talentul, și-au făcut efectul. Abia aștept să ne vedem pe Netflix. Aici îl voi interpreta pe Lurch, care este majordomul Familiei Addams.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste proiecte și mă rog să îmi dea sănătate și putere să trec peste toate greutățile ce îmi ies în cale și să muncesc cu la fel de mult spor”, a mai declarat George Burcea pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...