EXCLUSIV

George Burcea îi dă replica Andreei Bălan, după ce a fost acuzat că nu vine să își viziteze fetele. „Orgoliul nu are ce căuta în creșterea copiilor”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 23.09.2022, 18:14

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă la nivelul declarațiilor. Actorul se apără din nou și îi dă replica fostei soții, după ce aceasta l-a acuzat că-și vede fetele foarte rar și nu respectă programul de vizite. „La momentul potrivit și în contextul potrivit (instanță), voi arăta toate probele”, a declarat acesta în exclusivitate pentru Impact.ro.

George Burcea, replică la acuzațiile Andreei Bălan

Andreea Bălan a lansat noi acuzații la adresa fostului său soț, potrivit cărora acesta vede foarte rar fetițele și nu-și respectă programul de vizite. În replică, George Burcea a dat de înțeles că artista va trebui să demonstreze în instanță toate aceste afirmații, cu probe și nu pe vorbe.

„Știu… probabil v-ați săturat să fiți martori la această luptă fără nicio noimă, dar văd că fosta soție nu încetează din a face noi acuzații nereale.

V-am promis acum câteva zile că îmi voi lua apărarea de fiecare dată și fac asta pentru că mâine-poimâine fetițele mele vor putea citi presa și m-ar durea să citească doar minciuni.

Sunt acuzat că vin să văd fetele foarte rar sau că nu respect programul de vizită. De când instanța a decis custodia comună (în luna aprilie a anului curent), am luat fetele week-end-urile 1 și 3 ale lunii, petrecând cu ele între 2 și 5 zile per vizită.

La un calcul rapid vă puteți da seama că cele doar 12 zile despre care vorbește fosta soție sunt un nou atac fără niciun fundament real, al cărui unic scop este acela de a crea imaginea de tată neinteresat.

Până acum: cuvântul meu contra cuvântului ei. Dar ceea ce cu toții știm este că în instanță nu se stă la vorbă fără probe/dovezi. La momentul potrivit si în contextul potrivit (instanță), voi arăta toate probele care demonstrează ca cele 12 zile reprezintă o simplă mistificare”, a declarat actorul pentru Impact.ro.

George Burcea ii da replica Andreei Balan
George Burcea ii da replica Andreei Balan

„Copiii au nevoie de ambii părinți”

Cât despre cele afirmate de Andreea Bălan, cum că e obligată de instanță să-i de fetițele fostului soț, indiferent de starea în care acesta se prezintă să le ia, George Burcea a spus:

„Cât despre cele relatate de către fosta soție că eu sunt obligată […] să îi dau fetițele […] indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate), vreau să spun doar că un simplu search pe Google relevă faptul că așa ceva nu se află redactat în nicio lege. Autoritățile protejează interesul și bunăstarea copiilor.

Realitatea este că nu m-am prezentat niciodată pentru preluarea fetițelor mele în starea indicată de către fosta soție. Vă țin la curent și revin cu declarații de câte ori este nevoie. Repet! Copiii au nevoie de ambii părinți, iar orgoliul nu are ce căuta în creșterea lor. Vă mulțumesc!”, a mai spus acesta.

Procesul de divorț dintre cei doi soți încă nu s-a încheiat, întrucât Andreea Bălan a făcut recurs la decizia instanței, cerând custodie exclusivă a fetițelor, și nu una „comună”.

Urmăriți Impact.ro și pe