Cu ce rămâne Anda Adam după divorţul de Sorin Nicolescu. „Ea este puţin dezorientată” (exclusiv)

Badea Violeta 20.08.2021, 08:03

Anda Adam și Sorin Niculescu au decis să meargă pe drumuri separate după șase ani de căsnicie. Chiar dacă au împreună o fetiță superbă, neînțelegerile dintre cei doi au atins cote maxime și pare să nu mai există vreo șansă de împăcare. În plus, artista se află într-o altă relație cu un om de afaceri din Cluj. Mai mulți apropiați ai cuplului au dezvăluit că Anda și Sorin se pregătesc de divorț și au stabilit deja cum își vor împărți bunurile.

Cum își împart averea Anda Adam și soțul ei

Oficial, Anda Adam și Sorin Niculescu nu au divorțat, dar mai mulți apropiați ai cuplului au dezvăluit că aceștia se pregătesc șă-și depună actele. Dovadă este și faptul că artista a recunoscut că se află într-o altă relație și nu se mai ferește să se afișeze alături de un alt bărbat.

Pe de altă parte, soțul ei a declarat că Anda Adam este o femeie liberă și poate trăi așa cum dorește. Se pare că cei doi au stabilit și cum își vor împărți averea, iar lucrurile între ei sunt destul de simplificate.

„Ea a rămas să locuiască în apartamentul în care locuiau împreună. În rest, nu au făcut niciun partaj oficial. Totul a rămas la comun, inclusiv afacerea imobiliară pe care o au.

Profitul îl vor împărți în mod egal, dar firma rămâne pe numele amândurora.”, au precizat mai mulți apropiați ai cuplului, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Anda Adam si noul iubit s-au fotografiat impreuna
Anda Adam si noul iubit s-au fotografiat impreuna

Sorin Niculescu, despre despărțirea de Anda Adam

Se pare că Anda Adam și Sorin Niculescu s-ar fi despărțit încă din anul 2019, dar cei doi nu au dorit să facă această informație publică. În luna iunie, soțul cântăreței s-a hotărât să vorbească și a recunoscut că mama copilului său este o femeie liberă, din punctul lui de vedere.

„Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.

Pe de altă parte, Anda Adam nu-și mai ascunde noua relație. Vedeta a publicat pe o rețea de socializare primele fotografii cu iubitul său și pare mai fericită ca niciodată. În descrierea imaginii, artista i-a făcut o declarație de dragoste noului său partener.

„Mă simt binecuvântată! Te iubesc!”, a scris Anda Adam.

„Te iubesc cu adevărat, femeie minunată și unică! Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte! (versurile piesei All my Love a lui John Legend)”, este reacția lăsată de bărbat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...