La ce magazin dubios a ajuns să facă reclamă Anda Adam pe Instagram. E deținut de o firmă de construcții, deși comercializează cu totul alte produse

Emanuela Pană, Ana Chivu 30.07.2021, 09:38

Anda Adam are aproape 1,2 milioane de fani pe Instagram, acolo unde face deseori reclamă la diverse produse. De curând, vedeta a ales să promoveze un parfum, care poate fi achiziționat online, de pe un magazin dubios, deținut de o firmă de construcții. Cântărața s-a lăsat fotografiată la piscină, purtând un costum de baie cu imprimeu animal print, asortat parcă recipientului în care se află esența. Mai multe detalii, în continuare.

Andra Adam, reclamă la un magazin dubios pe Instagram

Anda Adam are 41 de ani și o carieră de succes în industria muzicală din România, dar și o comunitate frumoasă pe rețelele sociale. De ani de zile, vedeta a devenit tot mai discretă în ceea ce privește viața sa personală, astfel că nu mai apare așa de des în emisiuni televizate și nici chiar în unele show-uri consurs.

Cu toate acestea, cântăreața este foarte activă pe rețelele sociale, pe Instagram și pe Facebook, acolo unde postează aproape zilnic fotografii și clipuri cu ea și cu micuța Evelin. Nu cu mult timp în urmă, vedeta s-a bucurat de o vacanță pe cinste alături de familie în Egipt, unde a stat la soare, a făcut plajă și a trăit adevărate clipe de relaxare, împărtășind din experiența ei cu prietenii din mediul online.

După cum aminteam și mai sus, Anda Adam își folosește destul de des contul de Instagram pentru a face reclame la diverse produse, iar printre preferatele divei se numără și parfumurile, în special cele comercializate de un magazin online dubios. Este vorba despre site-ul zafaran.ro, cu care artista are o colaborare de mai mult timp.

Citește și: Gestul mișcător făcut pentru Anda Adam de noul iubit. Ce și-a scris bărbatul pe corp, artista e impresionată

E deținut de o firmă de construcții, dar promovează alte produse

Blondina susține în postările ei că iubește produsele celor de la zafaran.ro, unul dintre parfumurile ei preferate fiind BONITA, la care i-a făcut reclamă de curând, încurajându-i pe urmăritorii ei să și-l achiziționeze.

Anda Adam, reclamă la un magazin dubios de parfumuri pe Instagram
Anda Adam, reclamă la un magazin dubios de parfumuri pe Instagram

În descrierea pozei încărcate pe contul de Instagram, în care apare în piscină, cu sticluța de parfum în mână, Anda Adam a oferit și câteva informații despre parfum, printre care notele de bază ale acestuia.

Sunt pasionată de parfumuri și aleg mereu de la @zafaran.ro arome speciale care să se potrivească personalității mele. Săptămâna aceasta am ales «BONITA» în topul preferințelor mele! Note de bază: lemn de santal, vanilie și note tropicale. Încearcă-l și tu!“, apare în descrierea pozei postate de Anda Andam pe contul ei oficial de Instagram.

Magazinul căruia îi face reclamă atât de des Anda Adam este deținut de o firmă de construcții, deși comercializează cu totul altfel de produse, printre care parfumuri, cosmetice, produse de îngrijire, creme și loțiuni, cărbuni parfumați, odorizante de cameră, etc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...