Cu ce problemă se confruntă Simona Halep, înainte de turneul din Adelaide. Sportiva a recunoscut prin ce trece la antrenamente

Raluca Juncu 13.01.2020, 15:07
Cu ce problemă se confruntă Simona Halep, înainte de turneul din Adelaide. Sportiva a recunoscut prin ce trece la antrenamente

Simona Halep va debuta marți, 14 ianuarie în Turneul de la Adelaide. În primul său meci o va înfrunta pe australianca în vârstă de 26 de ani, Ajla Tomljanovic care ocupă locul 52 în clasamentul WTA. Iată ce spune românca, înainte de începerea confruntării.

Simona Halep a vorbit despre Turneul de la Adelaide

Simona Halep și-a aflat prima adversară cu care va juca mâine, în Turneul de la Adelaide, din Australia. Românca va juca împotriva australiencei Ajla Tomljanovic, iar meciul va fi difuzat la ora 10.00 (ora locală a României), dar organizatorii pot schimba ora în funcție derularea celorlalte meciuri.

Simona Halep (28 ani și locul 4 în clasamentul WTA) şi Ajla Tomljanovic (26 ani, locul 52 WTA) s-au întâlnit până acum de două ori, românca ieşind învingătoare de fiecare dată: în 2018, la Cincinnati, în turul secund, cu 4-6, 6-3, 6-3, şi anul trecut în primul tur la Roland Garros, cu 6-2, 3-6, 6-1, potrivit Digi Sport.

Pe fondul stresului dinaintea meciului, Simona Halep face câteva mărturisiri.

Ajla Tomljanovic, prima adversară a Simonei Halep în confruntarea de pe 14 ianuarie 2020. Foto: tennis365.com
Ajla Tomljanovic, prima adversară a Simonei Halep în confruntarea de pe 14 ianuarie 2020. Foto: tennis365.com

Constănțeanca spune că este pregătită în acest moment pentru Turneul de la Adelaide, iar în acest moment, singurul aspect care îi dă bătăi de cap lui Simo ar fi căldura de acolo.

„În decembrie m-am antrenat bine în Dubai pentru trei săptămâni, așa că sunt încrezătoare. În Adelaide am găsit niște terenuri foarte bune, iar atmosfera este foarte plăcută.
Sunt terenuri rapide. Singura problemă este căldură, dar mă obișnuiesc”, a declarat Simona Halep în Australia, potrivit ziare.com.

Sezonul 2020 din circuitul WTA a început deja cu turneele de la Shenzen, Brisbane şi Auckland, din perioada 5-11 ianuarie, respectiv 6-12 ianuarie. Simona Halep a decis ca primul meci la care va lua parte în noul an să fie cel de la Adelaide (din Australia), care este programat în intervalul 13-18 ianuarie. Românca va mai participa și la Asutralian Open, care va debuta pe 20 ianuarie.

Simona Halep, a anunțat zilele trecute că va veni în ajutorul victimelor incendiilor de vegetație din Australia. Cel responsabil de cât mai mulți bani trimiși către această cauză va fi Darren Cahill, coantrenorul Simonei.

Urmăriți Impact.ro și pe