Cu câți bani rămâne George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan. Fanii au fost luați prin surprindere

Redacția IMPACT 04.03.2020, 13:18
Cu câți bani rămâne George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan. Fanii au fost luați prin surprindere

Fanii artistei au fost luați prin surprindere când au aflat cu ce sumă vor rămâne soții, după divorț. Andreea Bălan și George Burcea se află în centrul unui scandal de proporții, de câteva zile, din pricina separării atât de abrupte. Cei doi se vor afla în fața unui notar, pentru a semna actele în vederea despărțirii oficiale, după cum a anunțat și artista, pe rețelele sociale.

Cu câți bani rămâne George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan

Actorul de 32 de ani a fost prins la volan sub influența stupefiantelor, de către polițiști, la mijlocul lunii trecute. A fost motivul care ar fi accelerat despărțirea dintre vedete. În plus, Andreea Bălan și George Burcea ar fi avut probleme în relație de ceva timp, după cum a lăsat și acesta să se înțeleagă.

Cu câți bani rămâne George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan. Fanii au fost luați prin surprindere
Andreea și George au semnat și un contract prenupțial, atunci când au devenit soț și soție. De aceea, actorul de 32 de ani nu se va alege cu nimic, când vor divorța

În cea mai recentă reacție pe care a avut-o legată de divorțul său de cântăreață, acesta a subliniat că și el își dorește să se despartă de vedetă. S-ar părea că ceea ce i-ar fi displăcut teribil acestuia în relația sa cu Andreea Bălan a fost legătura pe care o avea cu fanii săi, dar și faptul că făcea publice momente din viața lor privată.

Fanii au fost luați prin surprindere

Cei doi urmează să se despartă la un notar. Nu mulți știu că atunci când au spus “Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă, Andreea Bălan și George Burcea au semnat și un contract prenupțial. În acest mod, s-a aflat și cu ce se va alege actorul, după divorțul de cântăreață. Dacă membra trupei Andre va rămâne cu o avere colosală, de un milion de euro, pe numele lui George Burcea nu va rămâne nimic.

Mulți ar fi surprinși să afle și că artista a venit cu foarte multe bunuri și o avere impresionantă, în relația cu George Burcea. Mai mult, Andreea și-a dorit să semneze un astfel de document care să îi asigure averea de după un posibil divorț și din pricina episoadelor din trecut, cu tatăl ei. După ce bărbatul a lăsat-o fără nimic, deși muncise foarte mult, aceasta și-a dorit să nu mai treacă niciodată printr-o astfel de problemă.

Potrivit celor de la spynews, în momentul în care vor divorța, Andreea Bălan va rămâne cu o casă în valoare de jumătate de milion de euro, un apartament de 100 de mii de euro, dar și o altă locuință, estimată la 90 de mii de euro. Ambele sunt proprietăți în zone foarte bune, la care se adaugă și trei mașini de lux. Totodată, George Burcea nu se va alege cu absolut nimic din aceste bunuri, pentru că între ei există acest contract prenupțial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI