Exclusiv: Primele declarații ale lui George Burcea despre divorțul de Andreea Bălan: ”Ea joacă un rol. Trăiește pentru aparențe”

Alexandra Andrei 03.03.2020, 12:08
Exclusiv: Primele declarații ale lui George Burcea despre divorțul de Andreea Bălan: ”Ea joacă un rol. Trăiește pentru aparențe”

Andreea Bălan s-a săturat de situația din căsnicia sa și de faptul că toată lumea o acuză că ea este cea vinovată, așa că le-a spus fanilor că George Burcea este, de fapt, cel care nu-și mai dorește să formeze o familie alături de ea. Informația divorțului a fost acum confirmată și din partea lui George Burcea, iar apropiații să au dezvăluit pentru Impact.ro și care este motivul pentru care el vrea să divorțeze.

Ce l-a deteminat pe George Burcea să-și părăsească familia

Actorul George Burcea nu a avut până acum nicio reacție publică cu privire la ceea ce se întâmplă în mariajul lui, spre deosebire de Andreea Bălan, care a încercat să comunice cu fanii. Andreea a lăsat să se înțeleagă faptul că motivul ar fi ”ieșirile în decor” tot mai dese ale actorului, culminând cu momentul în care a fost prins pe Poliție conducând sub influența stupefiantelor. Acum, Impact.ro a obținut și cealaltă versiune a poveștii, cea a lui George Burcea. Acesta nu a mai suportat să fie văzut ca oaia neagră a momentului, așa că a răbufnit. Actorul o acuză pe soția sa că joacă teatru în ochii publicului și că încearcă să le inducă oamenilor ideea că are o viață perfectă, când adevărul este cu totul altul.

george burcea, primele declaratii, divort
Ce l-a deteminat pe George Burcea să-și părăsească familia

Mai mult, George Burcea consideră că din cauza Andreei, care a făcut publică toată viața lor, el este ca o carte deschisă pentru toată lumea. „George i-a reproșat întotdeauna Andreei faptul că expune prea mult viața de familie și că trăiește numai pentru aparențe. Burcea a mai spus că-i Andreei îi place să-i facă pe ceilalți să creadă că este perfectă, ca are o viață perfectă, însă ea joacă doar un rol”, a declarat un apropiat al lui George Burcea pentru Impact.ro.

Aceeași sursă a mai dezvălui că Andreea Bălan se simte foarte deranjată de faptul că în presă se scrie din ce în ce mai mult despre George Burcea și mai puțin despre ea. Artista nu înțelege cum de ea, care a muncit 20 de ani pentru a-și câștiga statutul, a fost depășită de Burcea într-un timp atât de scurt, de când acesta a început să vorbească despre traumele copilăriei și despre problemele tatălui său.

Reamintim faptul că George Burcea se află într-o perioadă delicată, după ce a fost prins de polițiști sub influența substanțelor interzise la volan. Actorul a fost tras pe dreapta de polițiști pe data de 21 februarie, la ora 10:00, pe Bulevardul Eroilor, din localitatea Voluntari adică la doar câteva străzi de locuința sa. În urma controlului, oamenii legii au constat că Burcea consumase cocaină, drept pentru care acesta a rămas fără permis de conducere și s-a ales și cu un dosar penal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI