CTP, reacție furibundă după gafa lui Florin Cîțu. Cu cine l-a comparat pe premier

Nicu Stan 11.08.2021, 12:06
CTP, reacție furibundă după gafa lui Florin Cîțu. Cu cine l-a comparat pe premier

Cristian Tudor Popescu a avut reacție incredibilă după gafa comisă de Florin Cîțu. Premierul a fost întrebat cât costă o pâine și nu a știut. CTP consideră că aceasta este cea de-a doua mare gafă a premierului, prima fiind făcută cu ocazia uciderii ursului Arthur de către vânătorul de viță nobilă din Austria.

CTP a șters pe jos cu Florin Cîțu după ce acesta a spus că nu știe cât costă o pâine. ”Muşchiulosul domn Cîţu nu mănâncă pâine”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a făcut cu ou și cu oțet pe premierul Florin Cîțu după ce acesta a gafat recunoscând senin că nu știe cât costă o pâine. Asta ar fi cea de-a doua gafă majoră pe care o constată CTP, prima fiind o declarație despre uciderea ursului Arthur.

Premierul spunea atunci că Arthur poate nu era cel mai mare urs din România, iar CTP credea că o gafă mai mare de atât Florin Cîțu nu are cum să facă. Jurnalistul se pare că s-a înșelat, după ce a auzit că Florin Cîțu nu știe cât costă o pâine. Celebrul ziarist l-a asemănat pe Florin Cîţu cu regina Maria Antoaneta, care a sfârșit-o urât.

Cristian Tudor Popescu, atac furibund la premier
Cristian Tudor Popescu, atac furibund la premier

Floirn Cîțu s-a întrecut pe sine

”Printr-o considerabilă sforţare de creieri şi suflet, domnul prim-ministru s-a întrecut pe sine, dând un răspuns regesc la întrebarea reporterului: Cât costă o pâine?, Nu ştiu. Nu mănânc pâine. De ce regesc? În Franţa anului 1789, săracii crăpau de foame din pricina creşterii preţului pâinii. Fiindu-i comunicată situaţia, se spune că regina Marie Antoinette a cugetat aşa: Dacă n-au pâine, să mănânce brioşe.

Carevasăzică, muşchiulosul domn Cîţu nu mănâncă pâine ca să nu se îngraşe sau pentru că aşa vrea muşchii lui, şi le sugerează dieta asta celor care nu prea au ce pune pe masă în afară de pâine. Marie Antoinette a sfârşit la ghilotină”, a scris gazetarul, astăzi, pe pagina personală de Facebook.

Florin Cîțu nu mănâncă pâine

Floirn Cîțu a motivat faptul că nu știe cât mai costă o pâine pentru că încearcă să se abțină de la acest aliment. În schimb, premierul a dezvăluit că a mai fost la piaţă. ”Am fost în piaţă, nu mănânc pâine”, a răspuns Florin Cîțu.

Și Marcel Ciolacu, președintele PSD l-a ridiculizat pe Florin Cîțu după ce acesta nu a știut cât costă o pâine.

Florin Câțu trăiește într-o lume paralelă

”E clar, trăiește într-o lume paralelă. 2 milioane de pensionari au pensie sub 1000 de RON. 1,6 milioane dintre români au salariu minim, o treime dintre angajați din zona privată trăiesc cu salariul minim, un salariu de protecție socială, iar alocațiile nu au fost dublate.

Asta este România reală, nu România domnului Cîțu, care nu știe cât costă o pâine. INS e în subordinea lui Cîțu”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

Urmăriți Impact.ro și pe