CTP nu se dezminte. Mesajul pe care l-a transmis după victoria Argentinei la Mondial, ce spune despre Messi

Badea Violeta 19.12.2022, 14:01

Argentina a învins Franța duminică, pe data de 18 decembrie, și a cucerit, pentru a treia oară în istorie, Cupa Mondială. A fost egalitate, scor 2-2, la finalul timpului regulamentar. 3-3 după reprizele de prelungire și 4-2 pentru echipa lui Leo Messi la loviturile de departajare. Fotbalistul lui PSG a reușit o partidă excelentă, iar evoluția sa a fost comentată în stilul său și de CTP.

CTP, despre jocul reuşit de Leo Messi

Duminică seară, Argentina s-a impus în fața Franței în finala Campionatului Mondial din Qatar și a devenit „regina” lumii la fotbal. Leo Messi a avut o evoluție excelentă, reușind să marcheze și să deschidă scorul în prima repriză.

Ulterior, Angel Di Maria a dus scorul la 2-0. Însă, Kylian Mbappe a egalat cu o dublă și a dus meciul în prelungiri. În minutul 108, starul lui PSG a mai înscris o dată, dar Kylian Mbappe a egalat din nou și partida s-a decis la penalty-uri. Acolo, sud-americanii s-au impus cu 4-2. Argentina a devenit, astfel, campioana mondială în Qatar, iar Leo Messi a mai bifat încă un trofeu.

Evoluția sa nu a trecut neobservată de CTP. Ziaristul este de părere că starul sud-american are cele mai inteligente picioare și cel mai limpede cap de când se joacă fotbal pe Pământ.

„Fotbalistul cu cele mai inteligente picioare și cel mai limpede cap de când se joacă fotbal pe Pământ – campionul mondial LIONEL MESSI!”, a scris CTP.

Citește și Argentina pleacă acasă cu trofeul și banii. Suma colosală care intră în contul echipei câștigătoare după finala Cupei Mondiale!

Leo Messi 7
Leo Messi 

Se retrage Leo Messi de la naționala Argentinei?

Leo Messi, în vârstă de 35 de ani, a reușit să obțină și ultimul trofeu care-i lipsea din palmares: Cupa Mondială. La scurt timp după euforia victoriei cu Franța, starul lui PSG a vorbit despre retragerea de la naționala Argentinei.

„Este ceva absolut incredibil. Știu că Dumnezeu mi-a oferit acest trofeu, sunt sigur de asta! E o bucurie de nedescris pentru noi. Nu, nu mă voi retrage din echipa națională.

Vreau să îmbrac în continuare tricoul Argentinei în calitate de campion mondial. Iubesc fotbalul, nu mi-aș mai putea dori nimic. Ce să mai urmeze? Am reușit să obțin Copa America, Campionatul Mondial…”, a declarat Leo Messi după cucerirea titlului mondial, conform TyC Sports.

Citește și Petrecere cu fast în Argentina, după finala plină cu emoții de la Campionatul Mondial. Peste un milion de oameni au ieșit pe străzi și au petrecut până dimineața!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...