CTP, indignat după cum a jucat naţionala de fotbal a României la JO Tokyo: „Orbecăială ziua-n amiaza mare. O ciurdă speriată, vopsită în tricolor”

Cristian Cojocaru, Anca Manolica 25.07.2021, 22:07
CTP, indignat după cum a jucat naţionala de fotbal a României la JO Tokyo: „Orbecăială ziua-n amiaza mare. O ciurdă speriată, vopsită în tricolor”

România a cunoscut calificarea la turneul olimpic de fotbal după ce a fost nevoită să aștepte 57 de ani. Parcursul meciului însă l-a indignat pe CTP, lucru care l-a făcut să reacționeze.

CTP este indignat de evoluția naționalei de fotbal la Tokyo

Evoluția echipei naționale de fotbal de la Kashima a reușit să disperseze orice bucurie a participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo, demonstrând faptul că performanțele nu mai sunt aceleași de altădată. România a primit asfel astăzi o lecție foarte importantă la Kashima, creând o dezamăgire dublă.

În primul rând este vorba de înfrângerea dureoasă suferită în fața Coreei de Sud, tabela de marcaj arătând 0-4, În cel de-al doilea rând, cu toții au putut observa cât de repede au cedat jucătorii pregătiți de selecționer, Mirel Rădoi. Din cauza echipei care duce o mare lipsă a oamenilor de bază, așteptările erau destul de scăzute la întâlnirea cu asiaticii.

Ceea ce i-a surprins foarte tare pe români a fost slaba pregătire a tricolorilor. Dacă în mod normal Cristian Tudor-Popescu nu comentează meciurile de fotbal, în urma acestei partide nu a putut să nu reacționeze dur la adresa jucătorilor români. Gazetarul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj acid pentru tricolori.

ctp indignat
Tricolorii au fost infranti cu 4-0 la JO Tokyo

”O ciurdă speriată, vopsită în tricolor”

Mesajul lui CTP începe cât se poate de dur, afirmând că echipa națională este ”o ciurdă speriată, vopsită în tricolor”. Jurnalistul a afirmat că deși inițial credea în Mirel Rădoi, pregătirea echipei este una demnă de ”milă”. Nici portarul naționalei nu a scăpat care a fost acuzat că scapă mingea ”din mâini printre picioare”. Ca o concluzie, CTP scrie scurt că aceastei partide i se pot atribui cuvintele ”primitivism, rigiditate și orbecăială”.

”O ciurdă speriată, vopsită în tricolor   Chiar dacă mi-am pus ceva speranţe în Mirel Rădoi, nu pot să n-o spun: aşa-zisa reprezentativă olimpică de fotbal a României, ajunsă la Tokyo, stârneşte mila. Acesta pare a fi sentimentul care i-a făcut pe coreeni să ne dea doar 4 goluri.   Nişte băieţi făcuţi grămadă, din care sare mingea ca din colţul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea, fugind ca să nu-i lovească balonul, un portar care o scapă din mâini printre picioare.

Primitivism, rigiditate, orbecăială ziua-n amiaza mare. O neputinţă înghesuită pe jumătate de teren, căci de centru trec mai rar.   Nu înţeleg cum de nu-i crapă obrazul domnului Mirel Rădoi să arate, nouă şi lumii întregi, această ciurdă speriată, vopsită în tricolor”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe