CTP, indignat după cum a jucat naţionala de fotbal a României la JO Tokyo: „Orbecăială ziua-n amiaza mare. O ciurdă speriată, vopsită în tricolor”

Cristian Cojocaru, Anca Manolica 25.07.2021, 22:07
CTP, indignat după cum a jucat naţionala de fotbal a României la JO Tokyo: „Orbecăială ziua-n amiaza mare. O ciurdă speriată, vopsită în tricolor”

România a cunoscut calificarea la turneul olimpic de fotbal după ce a fost nevoită să aștepte 57 de ani. Parcursul meciului însă l-a indignat pe CTP, lucru care l-a făcut să reacționeze.

CTP este indignat de evoluția naționalei de fotbal la Tokyo

Evoluția echipei naționale de fotbal de la Kashima a reușit să disperseze orice bucurie a participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo, demonstrând faptul că performanțele nu mai sunt aceleași de altădată. România a primit asfel astăzi o lecție foarte importantă la Kashima, creând o dezamăgire dublă.

În primul rând este vorba de înfrângerea dureoasă suferită în fața Coreei de Sud, tabela de marcaj arătând 0-4, În cel de-al doilea rând, cu toții au putut observa cât de repede au cedat jucătorii pregătiți de selecționer, Mirel Rădoi. Din cauza echipei care duce o mare lipsă a oamenilor de bază, așteptările erau destul de scăzute la întâlnirea cu asiaticii.

Ceea ce i-a surprins foarte tare pe români a fost slaba pregătire a tricolorilor. Dacă în mod normal Cristian Tudor-Popescu nu comentează meciurile de fotbal, în urma acestei partide nu a putut să nu reacționeze dur la adresa jucătorilor români. Gazetarul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj acid pentru tricolori.

ctp indignat
Tricolorii au fost infranti cu 4-0 la JO Tokyo

”O ciurdă speriată, vopsită în tricolor”

Mesajul lui CTP începe cât se poate de dur, afirmând că echipa națională este ”o ciurdă speriată, vopsită în tricolor”. Jurnalistul a afirmat că deși inițial credea în Mirel Rădoi, pregătirea echipei este una demnă de ”milă”. Nici portarul naționalei nu a scăpat care a fost acuzat că scapă mingea ”din mâini printre picioare”. Ca o concluzie, CTP scrie scurt că aceastei partide i se pot atribui cuvintele ”primitivism, rigiditate și orbecăială”.

”O ciurdă speriată, vopsită în tricolor   Chiar dacă mi-am pus ceva speranţe în Mirel Rădoi, nu pot să n-o spun: aşa-zisa reprezentativă olimpică de fotbal a României, ajunsă la Tokyo, stârneşte mila. Acesta pare a fi sentimentul care i-a făcut pe coreeni să ne dea doar 4 goluri.   Nişte băieţi făcuţi grămadă, din care sare mingea ca din colţul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea, fugind ca să nu-i lovească balonul, un portar care o scapă din mâini printre picioare.

Primitivism, rigiditate, orbecăială ziua-n amiaza mare. O neputinţă înghesuită pe jumătate de teren, căci de centru trec mai rar.   Nu înţeleg cum de nu-i crapă obrazul domnului Mirel Rădoi să arate, nouă şi lumii întregi, această ciurdă speriată, vopsită în tricolor”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe