Cristina Spătar, pregătiri intense pentru nuntă. Petrecerea va fi departe de București, surpriză cine sunt nașii vedetei

Raluca Alexe 20.06.2023, 18:08

Cristina Spătar se ocupă de ultimele pregătiri pentru marele eveniment din viața ei care va avea loc chiar în acest weekend. Regina R&B-ului va îmbrăca din nou rochia de mireasă, la 51 de ani.

Cristina Spătar, ultimele pregătiri pentru nunta cu iubitul milionar

Cristina Spătar este pe cale să se mărite din nou. Cântăreața și partenerul său, milionarul Vicky Mocanu, își unesc destinele în acest weekend, pe 24 iunire, însă departe de agitația orașului, într-o locație exclusivistă din Râmnicu Vâlcea, orașul natal al mirelui.

La eveniment vor participa 500 de invitați, atât politicieni, cât și vedete care mai de care. Și nașii mirilor au fost aleși pe sprânceană: Corneliu, fiul maestrului Nicolae Botgros, și Angela Botgros, soția acestuia, și Ion Paladi și soția lui, Veronica, coleg de breaslă și bun prieten cu Cristina Spătar. Artista este, la rândul ei, nașa fiului lui Ion Paladi.

„Noi cu Cristina ne cunoaștem de foarte mult timp. Am făcut cunoștință prin Maestrul Nicolae Botgros. Maestrul i-a botezat fetița am cântat la botez și de acolo s-a pornit toată prietenia noastră. Cristina l-a botezat pe băiatul meu, Lucian. Anul acesta pe 28 aprilie am mers la București la un eveniment, atunci l-am cunoscut pe Vicky, până atunci doar îmi povestea despre el. El a rămas să vadă un spectacol de muzică populară frumos, înainte am luat masa în oraș, după spectacol, am luat cina.

Acolo, Vicky m-a luat într-o parte și mi-a spus mai întâi să-i recomand un microfon performant pentru Cristina apoi i-a venit ideea și ne-a făcut propunerea să fim noi nașii noștri de nuntă. M-a luat prin surprindere. L-am chemat și pe Cornel. Apoi ne-am întins la masă, i-a anunțat pe toți ce veste avem , Cristina a început să plângă, s-a bucurat foarte tare! La noi vor fi deja a cincea pereche de fini de cununie”, a povestit Ion Paladi pentru click.ro.

De la nuntă nu vor lipsi nici prietenii și colegii de suflet ai miresei, fiind vorba despre Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu sau Mihaela Gurău.

Urmăriți Impact.ro și pe