Primele imagini din noul apartament al Cristinei Ich. Priveliștea locuinței de lux îți taie respirația

Rădulescu Valentin / 30.09.2020, 17:42

Cristina Ich este un model pentru multe femei din țară. Vedeta are milioane de urmăritori pe Instagram și nu ezită să împărtășească cu aceștia toate lucrurile importante din viața sa. De curând, bruneta le-a arătat urmăritorilor și câteva imagini din apartamentul pe care urmează să îl mobileze, văzându-se clar că aceasta va locui într-un lux total.

Primele imagini din apartamentul Cristinei Ich. Ce priveliște poate să aibă?

Vedeta le-a arătat de curând fanilor primele imagini cu apartamentul în care va sta. Aceasta a povestit că lucrările nu sunt încă gata, dar ne-a arătat pe contul se socializare câteva imagini cu locul și cu peisajul pe care frumoasa brunetă îl va avea.

Cristina este foarte entuziasmată de nouă ei locuință, pe care a achiziționat-o cu banii strânși de ea, iar de astfel, a spus că va face tot posibilul ca apartamentul să arate perfect, așa cum își dorește. Apartamentul este situat la etajul șapte al unui bloc, iar după un tur al acestuia, vedeta a mărturisit cât de greu este să îți faci planurile pentru a mobila un astfel de loc.

Primele imagini din noul apartament al Cristinei Ich. Priveliștea locuinței de lux îți taie respirația
Primele imagini din noul apartament al Cristinei Ich. Priveliștea locuinței de lux îți taie respirația

În culmea fericirii după ce și-a cumpărat apartamentul

Cristina Ich le-a mărturisit fanilor că abia așteaptă ca apartamentul să fie gata. Bruneta a spus că va fi ceva unic, mai ales pentru faptul că nu a primit nici un fel de ajutor. Cu toate acestea însă, vedeta nu a dat nici un detaliu cu privire la suma plătită, dar admiratorii ei sunt bucuroși că împarte lucrurile importante cu ei.

„Nu vreți să știți fetelor ce satisfacție am. Am apartamentul așa cum mi l-am dorit. Am venit acum de la notar. Deci sunt așa emoționată. E așa o satisfacție să ai ceva din munca ta. Ceva așa cum ți-ai dorit tu, ceva așa…Deci mi se pare că e ceva unic. Ce nu reușești toată viața când te ajută cineva, reușești singură și zici ce…E o satisfacție foarte mare.

Abia aștept să vă arăt cum mi-l fac și cum îl mobilez. O să îl fac bombă. Îi ziceam și mamei mele, toată viața nu ai parte de nimic. Apoi îți iei tu mașina, casa. Din banii tăi. Ce ai făcut tu cu mâna ta, până la 33 de ani mă simt foarte bine. Pot să spun că sunt liniștită”, a spus Cristina Ich în urmă cu ceva timp pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI