Cristina Ich, complicații la nașterea primului copil. În ce stare se află acum iubita lui Alex Pițurcă

Redacția IMPACT 29.10.2019, 14:30
Cristina Ich, complicații la nașterea primului copil. În ce stare se află acum iubita lui Alex Pițurcă

Cristina Ich a devenit pentru prima dată mamă vinerea trecută, pe 25 octombrie, când a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, la un spital din Capitală. Vedeta anunțase deja cu ceva timp înainte că va lua o pauză de la aparițiile de pe rețelele sociale, lucru care s-a și întâmplat pnă astăzi, când vedeta revenit cu noi vești.

Considerată una dintre cele mai frumoase şi mai rafinate prezenţe din showbizul românesc, Cristina Ich a devenit, de câteva zile mămică. Dacă băiețelul său, Noah Alexandru este bine, nu același lucru se poate spune despre frumoasa vedetă.

 

Cristina Ich, despre provocarea de a deveni părinte

Iubita lui Pițurcă jr. spune că de două zile nu se simte prea bine. La puțin timp după ce a născut, șatena a declarat că nu se simte prea bine, cu atât mai mult cu cât nu este permis deocamdată de medici să ia medicamente. Deși până acum a fost discretă cu privire la viața sa privată, Cristina Ich a decis să împărtășească cu fanii ultimele informații despre starea sa de sănătate, după ce a născut.

„O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului„, a scris Cristina Ich pe Instagram. a fost mesajul transmis de Cristina Ich pe pagina sa de Instagram, într-un instastory.

Cristina Ich a devenit mamă de băiat. Ce nume va purta copilul vedetei şi al lui Alex Piţurcă
Cristina Ich, surprinsă alături de Alex Pițurcă, tatăl copilului său

Cristina Ich le-a mărturisit prietenilor virtuali că deși nașterea a decurs perfect normal, iar bebelușul este sănătos, starea sa de sănătate nu este una bună. Modelul a recunoscut că rolul de mamă nu este unul tocmai ușor și că, în prezent, întâmpină o mulțime de dificultăți la capitolul recuperare fizică, potrivit avantaje.ro.

Cristina Ich s-a împăcat cu Alex Pițurcă în luna februarie a acestui an, iar în luna iulie, Cristina a împărtășit veștile privind sarcina cu fanii.

Urmăriți Impact.ro și pe