Cristina Ich a devenit mamă de băiat. Ce nume va purta copilul vedetei şi al lui Alex Piţurcă

Alexandra Chivu 26.10.2019, 14:17
Cristina Ich a devenit mamă de băiat. Ce nume va purta copilul vedetei şi al lui Alex Piţurcă

Cristina Ich a născut, în mare secret, la un spital din București. ”Regina Instagramului” l-a făcut tată de băiat pe Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer. Ce nume va purta micuțul?

Cristina Ich a devenit mamă de băiat

Cristina Ich a născut, vineri, în mare secret, la clinica Regina Maria, din București. Vedeta a adus pe lume un băiat care va purta numele Noah Alexandru. Înainte de marele eveniment din viața ei și a lui Alexandru Pițurcă, tatăl micuțului, ”Regina Instagramului”, după cum este supranumită, dezvăluia cum a reacționat fiul fostului selecționer atunci când i-a dat vestea că va deveni tătic.

Cristina Ich a devenit mamă de băiat. Ce nume va purta copilul vedetei şi al lui Alex Piţurcă
Imagine postată de Cristina pe Instagram

„Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru. Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, povestea Cristina pentru Elle.

”Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil?”

Vedeta a creat rumoare în online când a anunțat că este însărcinată în șase luni cu primul ei copil. Iubita lui Alex Pițurcă, în vârstă de 32 de ani, a trecut prin diferite transformări aferente unei sarcini, care i-au schimbă starea de la o clipă la alta. Un moment marcat de astfel de oscilații de comportament s-a petrecut și la ultima vizită la spital, unde bruneta a mers pentru o serie de analize și a izbucnit în plâns, fiind panicată că va deveni mamă.

„Mi-am luat analizele, glicemie provocată, trei ore trebuie să stau. Ce plictiseală. Eu nu o să mai fiu copilul lui mama, eu vreau să fiu copil. Nu mai eşti copil când ai copil. Nu vreau să cresc niciodată, vreau să am cinci ani jumătate. Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil? Că eu sunt un copil. Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil? Dacă nu o să ştiu să am grijă de el? Dacă nu o să fiu o mamă bună? M-a afectat analiza asta de glicemie”, povestea pe Instagram Cristina Ich.

Urmăriți Impact.ro și pe