Ce probleme de sănătate are mama Luizei Melencu. Diagnosticul pus de medici

Claudiu Surmei 28.09.2019, 15:01
Ce probleme de sănătate are mama Luizei Melencu. Diagnosticul pus de medici

Mama Luizei Melencu a fost externată, însă bunicul fetei a rămas internat în Spitalul de Urgență Craiova. Cei doi au acuzat probleme medicale după ce jandarmii au mers cu mandat de aducere, vineri, acasă la ei, pentru a recolta probe biologice. Medicii le recomandă celor doi să consulte un psiholog.

Mama Luizei a fost externată, bunicul fetei rămâne în spital

„Pacientul este internat în clinica de Cardiologie a spitalului nostru, este monitorizat şi tratat specific, am vorbit cu medicul de gardă şi mi-a spus că pacientul este conştient, stabil, valorile tensiunii arteriale au scăzut, pacientul va mai fi în clinica de Cardiologie cel puţin în acest weekend”, au declarat reprezentanții Spitalului de Urgență Craiova despre bunicul Luizei Melencu.

La spital a ajuns și mama Luizei, după ce jandarmii au mers cu mandat de aducere la ea acasă pentru a o duce la recoltarea probelor biologice. Femeia a fost externată și s-a întors acasă, dar medicii susțin că atât ea, cât și bunicul Luizie au nevoie de un psiholog.

„Durerile precordiale au cedat în cursul nopţii, analizele în departamentul de urgenţă au prezentat valori normale. Au fost consultaţi de psihiatru. La pacientă consultul a fost unul în limite normale, însă s-au evidenţiat ca amprentă a stresului cumulat în această perioadă. Sindrom anxios și recomandarea de consiliere psihologică. Pacientul a cedat din punct de vedere psihologic. Ieri, a fost consultat, tratament a primit, cu evoluţie să sperăm favorabilă, chiar în prezenţa acestor factori de stres. Sigur, am înţeles că consiliere psihologică nu au avut, practic, pot să meargă la orice fel de psiholog”, au precizat medicii.

Scene incredibile s-au petrecut, vineri, acasă la familia Melencu, după sosirea jandarmilor și a procurorilor. Mama Luizei a refuzat să îi însoțească pe anchetatori, iar bunicul fetei a amenințat că își dă foc și a alergat spre o sticlă în care se găsea benzină.

Urmăriți Impact.ro și pe