Cristina Ich a strâns o avere în 2020. Câți bani a câștigat, mulți muncesc toată viața pentru această sumă

Stan Filon, Cătălin Mureșanu 28.05.2021, 15:46

Cristina Ich nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai frumoase femei din showbizz-ul românesc, iar fanii săi de pe rețelele de socializare o urmăresc cu frenezie. Numărul din ce în ce mai mare de admiratori îi aduce frumoasei femei câștiguri din ce în ce mai mari!

Cristina Ich a strâns o avere în 2020

Cristina Ich a vorbit recent pentru Playtech.ro despre secretul frumuseții sale, dar și despre relația pe care o are cu tatăl copilului său, celebrul Alex Pițurcă, fiul fostului fotbalist Victor Pițurcă. Vedeta a vorbit și despre sumele încasate în urma activităților sale de pe rețelele de socializare.

“Nu fac sală, pentru că nu am timp de așa ceva. Mănânc o dată la 12 sau la 16 ore și cam atât. Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic. La piele semăn cu mama, dar, la corp, nu. Am o mamă foarte frumoasă, recunosc. Sincer, îmi mai doresc să mă mai îngraș, ca să arăt cum eram în timpul sarcinii, însă nu se pune pe mine. Atunci aveam 60 și un pic de kilograme”, a mărturisit diva în vârstă de 30 de ani pentru sursa citată.

Cristina Ich a strans o avere în 2020
Cristina Ich a strans o avere în 2020

Își adoră copilul, dar nu mai vrea altul

Cristina are o viață frumoasă, alături de un iubit celebru, care i-a dăruit un copil perfect. Își adora bebelușul, dar nu se grăbește să-l facă și pe al doilea. “Da, într-adevăr, un copil este o minune în viața unui om! Însă, momentan, nu îmi mai doresc un copil. Dar, cine știe? Cum o vrea Dumnezeu. Nici primul nu a fost programat”, a mai declarat Cristina Ich.

I-a rămas întipărit în memorie felul cum a reacționat iubitul ei atunci când a aflat că va deveni tată. “Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea semne de zâmbet. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru. Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, mai spunea vedeta. 

Prietenii din anturajul vedetei spun că aceasta ar fi câștigat anul trecut nu mai puțin de 400 de mii de euro, din activitatea de pe internet. “Viața reală diferă față de cea de pe Instagram, nu este totul perfect, așa cum este în filmulețe sau în poze. Și nu numai la mine, ci la toată lumea. Pentru mine, ce fac pe Internet este un job pentru care muncesc foarte mult. Însă, nu mă îmbogățesc, așa cum zis alții, din Instagram”, a mai spus Cristina, pentru Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI