Cristina Ich a ajuns de nerecunoscut, și-a schimbat look-ul complet. ”Acum ești copia mamei tale”

Iancu Andreea 28.01.2021, 15:31

Superba vedetă, comparată cu Angelina Jolie, nu se teme de schimbări, deși frumusețea sa naturală nu are cum să fie îmbunătățită. Totuși, Cristina Ich a decis că e timpul să schimbe ceva în privința aspectului său fizic și a ales să împărtășească cu urmăritorii săi noul look. Partenera lui Alex Pițurcă este acum total schimbată.

„Angelina Jolie de România” este total schimbată. Ce look a ales Cristina Ich pentru 2021

Este una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online, fiind considerată un guru pentru sfaturi de frumusețe și de viață. Numeroase tinere îi ascultă și îi urmăresc poveștile Cristinei Ich, care se bazează pe sinceritate și naturalețe în tot ceea ce face. Cu o frumusețe ieșită din comun, partenera de viață a lui Alex Pițurcă a fost adesea comparată cu Angelina Jolie. Totuși, Cristina Ich alege din când în când să apeleze la schimbări de look pentru a se reinventa. Păstrând însă proporțiile, frumoasa șatenă s-a fotografiat cu noul său aspect fizic.

Și pentru că orice femeie care își dorește o schimbare alege prima oară să se așeze pe scaunul salonului, Cristina Ich a decis să se tundă. Vedeta a imortalizat rezultatul final, cu care a uimit fanii de pe rețelele de socializare. Șuvițele lungi ale acesteia au fost completate de un breton chic, care îi pune în evidență trăsăturile feței. La fel de frumoasă și cu și fără breton, schimbarea de look a Cristinei a fost apreciată și de internauți.

Frumoasa moldoveancă a ales să își lase breton
Frumoasa moldoveancă a ales să își lase breton

Ce i-au transmis urmăritorii Cristinei după ce a ales să își facă breton

Cristina Ich este o persoană care a cucerit mediul online prin sinceritate. Tânăra, în vârstă de 33 de ani, a demonstrat că o femeie adevărată este delicată și încrezătoare în propriile puteri în același timp. Înarmată cu povești de viață și un mod unic de a le spune, sfaturile Cristinei au atras peste 800 de mii de urmăritori pe contul său de Instagram. O parte dintre aceștia au și reacționat la vederea noilor imagini cu tunsoarea vedetei. Mulți s-au grăbit să îi transmită prin comentarii aprecierile lor, lăudând-o pe Cristina Ich pentru noul look și comparând-o totodată cu mama sa.

 Ahhhh cât de bine îți stă ????? / Copia mamei tale ești !??❤️❤️❤️ / Minunată ? / Iti sta superb♥️? de fapt, tu esti superba oricum? / Acum semeni și mai mult cu mama ta ☺️ / ❤️ Arăți extraordinar / Doamne, cât ești de frumoasa, Cris! ❤️ Îți sta super ? / Cat de frumoasa poti sa fii??? / Minunată ? / Cred că ești singura persoană căreia îi stă bine și cu părul lung și scurt, și drept și creț, și cu breton și fără ?, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe contul de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...