Cristina Dorobanțu a tras lozul câştigător. Ce proiect a primit fosta prezentatoare de la „Puterea Dragostei”

Iancu Andreea, Andrei Dumitrescu 22.02.2022, 15:31

Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a reușit în ultimii ani să evolueze într-un mod fulminant în carieră. De la concurenta Bravo, ai stil! până la rolul de gazdă a uneia dintre cele mai îndrăgite producții a postului Kanal D, Cristina Dorobanțu a tras din nou lozul câștigător, după ce a primit un proiect neașteptat în cadrul trustului. Vedeta a dezvăluit totul.

Cristina Dorobanțu, detalii despre proiectul pe care îl va prezenta moderatoarea de la Puterea dragostei

Kanal D a pregătit numeroase schimbări impresionante în grila de programe. După ce a petrecut câteva sezoane la cârma emisiunii Puterea dragostei, Cristina Dorobanțu este pregătită de un nou proiect, o schimbare complet neașteptată în cazul său. Vedeta s-a făcut prima oară remarcată în cadrul show-ului Bravo, ai stil!, acolo unde s-a regăsit pe locul al doilea în finală. Ulterior, frumoasa concurentă a primit o ofertă greu de refuzat, să prezinte emisiunea Puterea dragostei, după ce a avut o rubrică de succes în cadrul Teo Show.

După câțiva ani petrecuți în cadrul show-ului matrimonial, Cristina Dorobanțu renunță la postura de moderator și trece la un nou proiect la Kanal D. Postul de televiziune a anunțat că vedeta urmează să fie urmărită de români chiar la Știrile Kanal D. Începând din 1 martie, de luni până vineri, de la ora 7:00, frumoasa prezentatoare va aduce informații importante în cadrul buletinului de știri.

„Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o așteptam și la care visez de foarte mult timp și pentru care am muncit enorm. Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineață, să le ofer acele informații de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum și știri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toți să ne începem ziua și informați, și binedispuși.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și vă invit să îmi fiți alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure și să vă facă ziua mai frumoasă și mai informată”, spune Cristina Dorobanțu, potrivit Kanal D.

În ce proiect va fi implicată Cristina Dorobanțu, după Puterea Dragostei
Cristina Dorobanțu, gazda știrilor de la Kanal D

Kanal D pregătește o premieră pentru postul de televiziune

Pentru că atât Antena 1 cât și Pro TV se bucură de succes în intervalul orar de dimineață, ambele posturi având emisiuni matinale urmărite de public, Kanal D vine cu o propunere neașteptată și lansează, de asemenea, un astfel de format. Astfel, matinalul Dimineața cu noi urmează să intre pe post în curând. Surpriza este una dublă, având în vedere numele gazdelor emisiunii.

Noul proiect va fi prezentat de finalista Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub, dar și de actorul de comedie George Tănase și celebrul Bursucu, actualul partener de emisiune al lui Teo Trandafir. Această nouă emisiune va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 8, după Știrile Kanal D, prezentate de Cristina Dorobanțu.

„Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentați, energici, amuzanți și frumoși parteneri, Bursucu și George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze și cred că astfel vor deveni dependenți de ‘cafeaua’ noastră. Abia aștept să dăm startul distracției la ‘Dimineața cu noi!”, a declarat Viviana Sposub, despre noul proiect de televiziune.

Vedeta s-a situat pe locul al doilea în finala Bravo, ai stil! Celebrities, prima poziție din clasament fiind ocupată de marea câștigătoare, Ruxi Opulență.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...