EXCLUSIV

Viviana Sposub face mărturisiri, după ce a pierdut marele premiu de la „Bravo, ai stil!”. „Am muncit enorm” (exclusiv)

Stan Filon 07.02.2022, 19:59

Viviana Sposub a pierdut „la mustață” marele premiu de 100.000 de lei și trofeul „Bravo, ai stil”, deși mulți o vedeau marea favorită. Chiar dacă nu a câștigat marele premiu, iubita lui George Burcea spune că se simte extrem de câștigată! Frumoasa brunetă a acordat un interviu Impact.ro în care a vorbit despre competiția în care s-a implicat 100% și unde a pierdut 5 kilograme!

Ce spune Viviana Sposub, după ce a pierdut marea finală „Bravo, ai stil”

Frumoasa Viviana Sposub spune că a ieșit extrem de câștigată de la emisiunea „Bravo, ai stil”, deși nu a câștigat competiția. Bruneta ne-a povestit în detaliu trăirile pe care le-a simțit în marea finală. Ne-a povestit și cum a câștigat încrederea care a dus-o până în finala emisiunii de la Kanal D.

„Am avut mari emoții, nu pot fi în totalitate explicate în cuvinte. Tot ce vă pot spune e că tremuram din toate încheieturile. Inima mea era cât un purice în așteptarea deznodământului. Am muncit enorm pentru proiectul acesta. La început nu credeam că o să rezist prea mult în competiție. Dar am realizat pe parcurs că am toate atuurile pentru a ajunge în finală și am prins mai multă încredere în mine”, ne-a declarat Viviana Sposub.

Ce spune Viviana Sposub, dupa ce a pierdut marea finala „Bravo, ai stil”
Ce spune Viviana Sposub, dupa ce a pierdut marea finala „Bravo, ai stil”

A felicitat-o pe Ruxi Opulenta

Chiar dacă a fost o înfrângere greu de digerat pentru frumoasa brunetă, Viviana Sposub a dat dovadă de fair-play și a găsit tăria să o felicite pe Ruxi Opulenta, marea câștigătoare „Bravo, ai stil”.

„Nu sunt eu câștigătoarea Bravo, ai stil!, dar vă jur că mă consider extrem de câștigată. Am avut parte de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. O experiență prin intermediul căreia m-am putut lăsa descoperită de oamenii de acasă, astfel ajungând la inimile lor. Și cu această mulțumire îmi voi continua drumul. Acum am de partea mea o mulțime de oameni care mă susțin și mă apreciază! O felicit pe Ruxi, dar și pe celelalte finaliste și le mulțumesc celor de acasă că ne-au urmărit si ne-au susținut în marea finală!”, ne-a mai declarat Viviana.

Viviana Sposub este moldoveancă născută la Botoșani și este o femeie cu ambiții mari, la fel ca Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Ce a spus bruneta despre celelalte moldovence fierbinți și ce înseamnă succesul pentru ea?

„Sunt mândră că sunt moldoveancă. Și mă bucur că oameni frumoși și talentați din zona în care m-am născut își construiesc cariere apreciate la nivel național. E greu să pleci departe de casă și să îți îndeplinești visul, tocmai de aceea consider că moldovenii au un strop de ambiție în plus care îi ajută să reușească”, a mai spus focoasa brunetă.

Prezentatoarea de televiziune care a lucrat atât la Antena 1, cât și la Pro TV, ne-a împărtășit și povestea din spatele numelui său. Cea care i-aales numele a fost mama sa, fană înrăită a peliculei clasice „Pe aripile vântului”.

„Îmi iubesc numele și întotdeauna am considerat că părinții mei au făcut cea mai bună alegere. Pe aripile vântului a fost unul dintre filmele mamei preferate. Numele actriței principale, Vivien Leigh, a fost inspirația în alegerea numelui meu. Totuși, luând în considerare că în anul în care m-am născut, 1997, un asemenea nume nu era tocmai obișnuit. Mai ales în zona Moldovei. Părinții mei au decis să îi dea o formă autohtonă și să adauge a-ul aferent numelor românești. Deși mi-ar fi plăcut să fiu Vivien sau Vivian, cred că numele pe care îl port mă reprezintă și mi se potrivește întru totul.”

Viviana Sposub trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul George Burcea. Cei doi locuiesc de ceva timp împreună și au grijă din când în când de cele două fetițe ale actorului pe care le are cu cântăreața Andreea Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe