Ruxi a dat lovitura la Bravo, ai stil. Suma uriașă cu care pleacă acasă după finala cu Viviana Sposub

Andra Daoud 06.02.2022, 10:29

„Bravo, ai stil!” și-a ales sâmbătă seara câștigătoarea. Bătălia s-a dat între Ruxi și Viviana Sposub, iar publicul a declarat-o câștigătoare pe prima. După șase luni de competiție, Ruxi i-a convins pe telespectatori că merită din plin titlul de „cea mai stilată femeie din România”, dar și premiul în bani, care nu este deloc unul de neglijat. Ce a declarat imediat după ce a fost declarată învingătoare.

Ruxi a dat lovitura la „Bravo, ai stil!”

Ruxi a luptat din greu să câștige competiția de stil în care a intrat în urmă cu șase luni. Pe tot parcursul emisiunii, Ruxi a fost una dintre concurentele preferate ale publicului și s-a menținut constant printre cele mai bune. Ținutele și momentele ei din galele live au fost apreciate de către juriu, dar și de către cei de acasă, care au decis că merită să câștige competiția.

În finala de sâmbătă seara au intrat cinci concurente: Ruxi, Viviana Sposub, Bella Santiago, Adina Halas și Raluca Dumitru. Ultimele 3 finaliste au fost Ruxi, Viviana și Bella, iar bătălia finală s-a dat între primele două dintre ele. La finalul serii, Ruxi a fost încoronată câștigătoare și a plecat acasă cu un premiu de 100.000 de lei.

Ruxi a dat lovitura la Bravo ai stil. Suma uriașă cu care pleacă acasă după ce a câștigat finala cu Viviana Sposub
Ruxi a câștigat sezonul 7 de „Bravo, ai stil!”

Ruxi a câștigat cu 53,8% din voturi

Marea câștigătoare a sezonului 7 i-a convins pe 53,8% dintre cei care au votat în finală că merită să câștige. Imediat după ce a aflat că a câștigat competiția, Ruxi a declarat că premiul înseamnă mult mai mult decât o sumă de bani: este despre a avea curaj, a crede în visul tău și a nu renunța, oricât ar fi de greu.

Premiul ăsta nu e al meu. Prin premiul ăsta vreau doar să vă demonstrez că e ok să ai curaj, să aveți curaj să trăiți tot ce vreți voi, orice talent aveți, orice vă doriți să faceți, nu renunțați! Premiul ăsta este pentru voi și vi-l dedic vouă și nu renunțați orice v-ați dori să faceți.

Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți. Trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni. Mulțumesc!”, a spus Ruxi, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Și Maurice Munteanu a ținut să o felicite pe Ruxi după câștigarea finalei și să spună că are un talent nativ și un simț deosebit pentru modă. Juratul a mai spus că a apreciat, pe parcursul competiției, faptul că Ruxi și-a făcut singură ținutele și a fost pe cont propriu, fără ajutor din partea stiliștilor.

O finețe, o cunoaștere a ceea ce înseamna fenomenul modei chiar dacă, chestie recunoscută și de ea, nu este cea mai erudită cetățeană când vine vorba despre tipul ăsta de istorie, istoria modei, de exemplu și este cu atât mai de apreciat cu cât este o chestie nativă și i-am pus de multe ori întrebări capcană și îmi este clar că a lucrat singură, ori chestia asta este de apreciat. Nu am cum sa mă fac că nu văd, i-am spus-o.”, a spus Maurice Munteanu în cadrul emisiunii.

Pe de altă parte, Cătălin Botezatu, care nu s-a mai aflat la masa juriului în acest sezon, a declarat, cu o zi înainte de finală, că el ar vedea-o câștigătoare pe Viviana Sposub și că votul lui ar merge către ea dacă ar fi să aleagă.

 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe