Cristina Cioran l-a refuzat pe tatăl fetiției sale. Nu vrea să se mărite cu el, care e motivul

Iancu Andreea, Ana Ionescu 16.12.2021, 10:11

Cunoscută pentru rolurile avute în urmă cu mai mulți ani în telenovelele românești, Cristina Cioran a revenit în atenția publicului cu o poveste de viață incredibilă. Vedeta a devenit mămică la 44 de ani, în urmă cu mai bine de patru luni, după ce a trecut printr-o perioadă tulburătoare din pricina nașterii premature. În ciuda momentelor dificile din relația lor, tatăl fetiței sale a cerut-o în căsătorie pe vedetă, însă Cristina Cioran l-a refuzat, explicând și de ce nu vrea să se mărite cu el. Vedeta a dezvăluit motivul gestului său.

De ce nu vrea Cristina Cioran să se mărite cu tatăl fetiței sale

Cristina Cioran este o femeie împlinită, după ce a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta radiază de fericire, mai cu seamă după ce a depășit perioada grea de după naștere. Actrița a adus pe lume o fetiță superbă, în urmă cu patru luni, dar care s-a născut prematur, în săptămâna 29 de sarcină. Cristina și partenerul său de viață, Alexandru Dobrescu, au trecut prin emoții incredibile până când au putut să își țină micuța în brațe. Deși acum sunt părinți și se bucură de o relație superbă, Cristina Cioran l-a refuzat pe tatăl fetiței sale, care a cerut-o în căsătorie.

Se pare că actrița trăiește după principii diferite, experiențele de viață îndemnând-o să nu se agațe de un act. Cristina susține că nu a fost adepta oficializării unei relații la Starea Civilă, având o altă viziune despre legăturile amoroase. Aceasta consideră că cel mai important lucru este faptul că ea și partenerul său se înțeleg. Deși îi cunoaște principiile, tatăl fetiței sale a cerut-o de soție chiar înainte de a afla că vor avea un copil.

Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată, a explicat Cristina Cioran pentru playtech.ro.

Motivul pentru care Cristina Cioran nu vrea să se mărite cu tatăl fetiței sale
Cristina Cioran, alături de partenerul său, Alexandru Dobrescu

Cum se descurcă în postura de mămică

După o furtună de emoții, în care a trecut de la extaz la agonie, Cristina Cioran și partenerul său se bucură de prezența în viața lor a Emei, fetița care a demonstrat că este o luptătoare din primele momente de viață. Micuța a venit pe lume prematur, însă astăzi se dezvoltă precum un copil normal, ia în greutate și este extrem de cuminte. Ea este prioritatea principală a părinților săi, mai cu seamă a Cristinei.

E foarte bine, ia în greutate cum trebuie. Nu aveam cum să o alăptez. Nu a avut colici, din fericire, se mai trezește doar o dată pe noapte, ceea ce e super, nu plânge decât foarte rar. Suntem monitorizați de doctoriță, ce spune ea e lege. Mergem și la control, vorbim și la telefon. I-am făcut vaccinul de două și patru luni. E superbă, nu îmi pot lua ochii de la ea. Sunt foarte foarte fericită. Acum sunt la cumpărături, să-i iau cadouri, a mai povestit vedeta.

Cristina a refuzat să se întoarcă la TV

Actrița, care se află în concediu de maternitate, a refuzat să revină în televiziune, alegând să își dedice timpul exclusiv fiicei sale. După ce a trecut prin emoțiile posibilității de a o pierde, Cristina este de nedespărțit de micuța sa. Ea a recunoscut că apreciază oferta, însă își dorește să se concentreze pe creșterea copilului.

Propunerea primită mi-a făcut bine, pentru că m-am simțit apreciată. M-am gândit bine, dar nu-mi stă mintea acum la asta, sunt dedicată copilului, așa că voi mai aștepta, a declarat Cristina pentru sursa citată.

Botezul fiicei sale a fost amânat

Având în vedere contextul epidemiologic actual, Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au analizat bine momentul în care vor organiza botezul micuței lor. Deși evenimentul era programat pentru luna noiembrie, având deja rezervare la un local, planurile celor doi au fost date peste cap. Vedeta a mărturisit că iau în calcul organizarea botezului abia în primăvară, când vremea și, probabil, pandemia se vor îndrepta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...