Cristina Ciobănașu, adevărul dureros despre despărțirea de Vlad Gherman: „Ascult muzica noastră și plâng la volan”

Corina Oprea 03.06.2023, 14:47
Cristina Ciobănașu, adevărul dureros despre despărțirea de Vlad Gherman: „Ascult muzica noastră și plâng la volan”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi s-au iubit nebunește ani întregi, iar vestea că se despart a fost un șoc pentru toată lumea. La doi ani de la separare, actrița a făcut mărturisiri extrem de emoționante, la care nimeni nu se aștepta. A fost sinceră și a recunoscut tot!

Ce i-a propus Cristina lui Vlad

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost împreună aproape 10 ani. Au crescut împreună, au evoluat împreună și unul lângă altul au cunoscut succesul. Au decis să meargă pe drumuri separate, ceea ce a fost un șoc pentru toată lumea, dar și pentru ei. Deși la început a fost ceva mai rezervată, actrița a făcut acum declarații importante despre acest subiect.

Vedeta a mărturisit că i-a fost greu să accepte că ea și Vlad nu își vor mai vorbi niciodată, după ani întregi în care au fost un întreg. I-a propus să rămână prieteni, dar fostul ei iubit nu percepea cum pot avea o simplă relație de amiciție, după ce s-au iubit atât de mult. Nu l-a forțat și l-a lăsat să aleagă, deși o durea ideea că ar putea deveni dușmani.

„Tot procesul ăsta ne-a făcut să ne dăm seama că noi am trăit atât de multe lucruri împreună și am crescut împreună, încât ar fi foarte nasol pentru noi pe viitor, pentru amintirile noastre, pentru ceea ce vom fi, ar fi păcat să o rupem brusc și fiecare să își vadă de ale lui. Eu una mi-am dorit foarte mult, el nu înțelegea cum văd eu varianta asta de a ne înțelege după despărțire plauzibilă, el nu înțelegea.”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu recunoaște că a suferit după Vlad

După ce au anunțat despărțirea, Vlad Gherman și-a arătat suferința în spațiul public și a vorbit mult despre separarea de Cristina. Și-a expus sentimentele și a fost ca o carte deschisă pentru oameni, în timp ce actrița a încercat să fie mai rezervată și să nu permită celorlalți să vadă ce este în sufletul ei și prin ce trece.

Vedeta a mărturisit că despărțirea a marcat-o mult, dar poate a știut să gestioneze situația mai bine decât Vlad. Deși a durut-o și a avut parte de momente neplăcute, a preferat să țină totul pentru ea, să sufere în interior și să nu dea voie nimănui să știe ce tristețe poartă în suflet.

„Noi am zis în public că suntem bine, dar suferința pe care o ai când te întorci acasă e suferința ta cu tine și dacă tu alegi să o arăți și celorlalți, felicitări, înseamnă că ești puternic. Eu nu am fost atât de puternică, încât să pot să vorbesc în perioada aia public despre ce simt, ce trăiesc, cât de dărâmată sunt, cât de greu îmi e să mă trezesc, că nu pot să adorm, că mă uit pe poze cu amintiri, că ascult muzica noastră și plâng la volan”, a mai spus Cristina în podcast-ul realizat de Radu Țibulcă.

Recunoaște că le-a fost greu să lucreze împreună, să se vadă atât de des, dar să știe că nu va mai fi nimic între ei.

Urmăriți Impact.ro și pe