Cristiano Ronaldo nu mai este unicul sportiv putred de bogat. Un român celebru i-a luat locul, are o avere de trei ori mai mare

Stan Filon 18.01.2023, 12:52
Cristiano Ronaldo nu mai este unicul sportiv putred de bogat. Un român celebru i-a luat locul, are o avere de trei ori mai mare

Cristiano Ronaldo nu mai este unicul sportiv putred de bogat! Portughezul a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume, după ce a semnat un contract de 200 de milioane de euro pe an cu Al-Nassr. Italienii de la Corriere dello Sport au scris despre sportivul român care l-a detronat pe Cristiano!

Cristiano Ronaldo nu mai este unicul sportiv putred de bogat

Așadar, italienii de la publicația Corriere dello Sport au publicat un articol prin care arată că portughezul Cristiano Ronaldo nu este cel mai bogat sportiv din lume, chiar dacă recent a devenit cel mai bine sportiv din lume. A semnat cu Al-Nassr pentru un contract de 200 de milioane de euro pe an.

Portughezul este unul dintre cei mai bogați sportivi, datorită contractelor avute de-a lungul anilor, dar și a afacerilor, însă jurnaliștii de la Corriere dello Sport au remarcat că un român cu trecut în sport are o avere considerabil mai mare decât a lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo nu mai este unicul sportiv putred de bogat
Cristiano Ronaldo nu mai este unicul sportiv putred de bogat

„Există un sportiv de trei ori mai bogat decât el”

Italienii au scris despre nimeni altul decât despre Ion Țiriac, care are o avere de 1,3 miliarde de euro, de trei ori mai mare decât a portughezului. „Cristiano Ronaldo, putred de bogat? Există un sportiv de trei ori mai bogat decât el”, a titrat cotidianul italian.

Cristiano Ronaldo are acum o avere estimată la 500 de milioane de euro, care este așteptată să crească considerabil pe durata contractului cu Al-Nassr. Momentan, potughezul este indisponibil pentru primele două meciuri programate după transferul său, din cauza unei suspendări primite în perioada în care era legitimat la Manchester United. Este însă așteptat să aibă debutul la Al-Nassr pe data de 22 ianuarie, în meciul cu Al-Ettifaq.

Îl putem vedea însă pe Cristiano Ronaldo într-un amical programat pentru data de 19 ianuarie într-o echipă compusă din cei mai buni jucători de la Al-Nassr și Al-Hilal împotriva PSG-ului lui Lionel Messi, marele său rival.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...