Cristian Tudor Popescu o critică pe Simona Halep, după eliminarea din turul doi de la Roma. „Ar fi putut să facă mai multe”

Sorin Barbu 12.05.2022, 11:41
Cristian Tudor Popescu o critică pe Simona Halep, după eliminarea din turul doi de la Roma. „Ar fi putut să facă mai multe”

Simona Halep a fost eliminată încă din turul doi de la Roma, după ce a fost eliminată de Danielle Rose Collins. Jocul sportivei din România a fost analizat de Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a spus că Halep a întâlnit o jucătoare care a fost mai bună, dar a dezvăluit și ce l-a îngrijorat.

Cristian Tudor Popescu a pus „lupa” pe Simona Halep

Simona Halep a fost învinsă în două seturi de Danielle Rose Collins și a plecat de la Roma încă din turul doi. Cristian Tudor Popescu a analizat prestația jucătoarei din România și a spus că nu putea să facă mai mult pentru că adversara a fost mai bună.

„Adversara Simonei a găsit niște unghiuri în regim de viteză absolut ieșite din comun, este una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii! Singurul lucru care m-a îngrijorat este faptul că Simona a mai renunțat la jocul agresiv, venea și în față în primele 3 meciuri de la Madrid.

A fost mai timidă acum, asta nu e bine. Dincolo de scoruri și rezultate, e important ca Simona să continue să joace în acest fel, să încerce să câștige pe mâna ei, nu pe mâna adversarei, să nu aștepte greșeala”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru gsp.ro, după ce a analizat meciul care durat două ore și două minute.

Ce a descoperit CTP la Simona Halep
Ce a descoperit CTP la Simona Halep

Jurnalistul a văzut și ce schimbări au apărut în jocul Simonei Halep, după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

„În meciurile de la Madrid, am văzut că Simona joacă altceva față de tenisul ei clasic cu care a câștigat până acum, mă refer la tenisul de anduranță, de pe fundul terenului, forțând greșeala adversarei.

Mouratoglou încearcă să schimbe jocul Simonei, dar e greu. Simona are o vârstă, nu mai este o tânără care poate fi modelată ușor. Sunt atâția ani în care a jucat într-un anume fel, e greu să mai schimbi.

Important e să nu renunțe, să nu se întoarcă la jocul ei care a consacrat-o, pentru că nu are șanse în această fază a carierei ei cu fostul joc, să se mai apropie de TOP 10, care este obiectivul ei în clipa de față”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Poate sau nu Simona Halep să colaboreze cu noul antrenor? Părerea sinceră a lui CTP

Jurnaliștii din Italia au observat că Halep a fost foarte nervoasă în duelul cu Danielle Collins. Jucătoarea din România și-a dat cu racheta în cap și s-a certat cu arbitrul.

Urmăriți Impact.ro și pe