VIDEO

Simona Halep, un car de nervi în meciul cu Danielle Collins. Și-a dat cu racheta în cap, s-a certat cu arbitrul și a fost la un pas de o accidentare serioasă

Sorin Barbu 12.05.2022, 09:39
Simona Halep, un car de nervi în meciul cu Danielle Collins. Și-a dat cu racheta în cap, s-a certat cu arbitrul și a fost la un pas de o accidentare serioasă

Simona Halep a pierdut meciul cu Danielle Collins, din turul doi al turneului de la Roma. Jucătoarea din România a fost foarte nervoasă și a oferit câteva momente care i-au surprins fanii: s-a certat cu arbitrul și și-a dat cu racheta în cap. A fost și la un pas de o accidentare serioasă.

Simona Halep a pierdut meciul cu Danielle Collins

Simona Halep și Danielle Collins se întâlniseră de două ori până la duelul de la Roma, iar scorul era 1-1. Fanii jucătoarei din România așteptau o victorie, după prestațiile bune din turneul de la Madrid și după laudele galonatului antrenor Patrick Mouratoglou.

A fost un meci de mare luptă, în care jucătoarea noastră (locul 21 WTA) a greșit destul de mult, iar adversara a profitat. Primul set a durat 82 de minute, iar sportiva din Constanța l-a pierdut la tie-break. În setul doi, Halep nu a mai reușit să țină ritmul și a fost învinsă cu 6-3.

Fanii Simonei Halep, surprinși de gesturile nervoase ale jucătoarei din România

Dincolo de înfrângere, fanii au fost îngrijorați să vadă că favorita lor este foarte nervoasă. Mai nervoasă ca niciodată! În primul set, după o greșeală, a început să-și dea cu racheta în cap.

 

La un moment dat, nemulțumită de o decizie, s-a certat cu arbitrul și i-a spus ironică: „Uită-te la meci! Nu suntem aici pentru opinii, trebui să respectăm regulile”. Cu câteva minute înainte de aceste incident, Halep a căzut și a acuzat dureri serioase la gleznă, dar nu a avut nevoie de intervenția medicului.

Danielle Collins a avut și ea ceva de comentat. I-a transmis arbitrului că un fan al adversarei face zgomot, în mod intenționat, atunci când ea se pregătește să servească. Jucătoarea din SUA a și strigat de câteva ori foarte tare, după câștigarea unui punct, stârnind dezaprobare în tribune. Nu este prima oară când face așa ceva, ea fiind cunoscută drept o sportivă care se manifestă destul de mult, încercând chiar să-și provoace adversarii și să-i enerveze prin acest comportament.

Urmăriți Impact.ro și pe