Cristi Chivu, tot mai aproape de banca echipei de seniori de la Inter. „Are toate atuurile”

Sorin Barbu 29.06.2022, 15:43
Cristi Chivu, tot mai aproape de banca echipei de seniori de la Inter. „Are toate atuurile”

Cristi Chivu a refuzat toate ofertele din România și a preferat să rămână la clubul Inter, iar la un moment dat va primi șansa de a antrena formația de seniori a grupării italiene. Victor Becali a acordat un interviu în care a explicat cum poate ajunge fostul căpitan al naționalei României pe banca formației cu care a câștigat cupa, campionatul și Champions League în același sezon.

Cristi Chivu, capabil să conducă echipa de seniori a clubului Inter

Cristi Chivu a spus „adio” carierei de jucător în anul 2014, dar nu s-a grăbit să accepte ofertele de antrena echipe de seniori. S-a apucat de școală și a rămas la clubul Inter unde a pregătit mai multe formații de copii și juniori, iar sezonul trecut a câștigat titlul cu formația U19. Jurnaliștii din Italia l-au lăudat și spun despre el că poate fi viitorul antrenor al formației de seniori. În acest moment, vicecampioana Italiei este pregătită de Simone Inzaghi.

Victor Becali îi cunoaște bine pe cei care conduc gruparea milaneză, dar și pe Cristi Chivu. Este convins că într-o bună zi, fostul internațional român va fi promovat.

„O dată, un scurt-circuit la echipa mare şi pac, se poate să i se ofere şansa. El are toate atuurile. Imediat i se dă posibilitate. Nu va antrena curând în România. Prima lui experienţă la un înalt nivel va fi în Italia, dar a avut oferte din România, două oferte din prima ligă şi din a doua.

Dar el a refuzat pentru că era plecat la un drum în Italia, s-a stabilit la Milano, copiii la şcoală, eram convins că le va refuza. Îl vom vedea cu siguranţă la echipa naţională, dar peste ceva ani. Nici nu cred ca l-ar interesa pe el acum echipa naţională”, a spus Victor Becali pentru Antena Sport.

Una dintre echipele pe care le-a refuzat Cristi Chivu este Dinamo. Ionuț Negoiță i-a propus postul de manager general al grupării din Ștefan cel Mare. Și Răzvan Burleanu l-a vrut în echipa lui de la Federația Română de Fotbal.

Urmăriți Impact.ro și pe