VIDEO

Cristi Chivu, interviu savuros. „Eu şi Dejan Stankovic eram ţiganii adevăraţi de la Inter! Veneam din Serbia şi România!”

Sorin Barbu 20.06.2022, 16:03

După ce a jucat șapte ani la Inter și le-a intrat fanilor la suflet, Cristi Chivu este foarte apreciat și în calitate de antrenor al formației U19. Fostul căpitan al naționalei României a acordat un interviu în care a vorbit despre cum s-au desfășurat primele zile la formația din Milano și a dezvăluit că atunci a legat prietenia cu Dejan Stankovic.

Cristi Chivu și Dejan Stankovic, „țiganii” adevărați de la Inter

Cristi Chivu a făcut parte din echipa de vis a lui Inter Milano, care sub comanda lui Jose Mourinho a câștigat Champions League, campionatul și Cupa în anul 2010. A ajuns la trupa din Milano în anul 2007, după aproape patru ani la AS Roma, iar suma de transfer a fost de aproape 18 milioane de euro. Internaționalul român și-a amintit că s-a intergrat foarte bine la Inter și a legat o prietenie strânsă cu Dejan Stankovic.

„Noi, românii, suntem un popor latin. Când am ajuns la Roma a fost ca și cum m-aș fi întors acasă! Am legat o prietenie foarte frumoasă cu Dejan Stankovic. E un băiat extraordinar. Pentru mine e ca un frate. Marco Materazzi, Goran Pandev, Wesley Snijder. Un grup de «țigani», dar «țiganii» adevărați eram eu și Dejan Stankovic. Veneam din Șerbia și Romania.

Sunt născut la Reșița, nu e departe de Belgrad. Sunt un mare admirator al poporului sârb, al spiritului, al sângelui sărbesc!”, a declarat fostul căpitan al naționalei României.

Cristi Chivu a câștigat titlul cu Inter U19, după ce echipa lui a câștigat ultimul meci cu AS Roma cu 2-1. La finalul partidei le-a mulțumit jucătorilor și le-a transmis că acest succes le aparține. Unul dintre directorii sportivi de la Inter l-a lăudat pe antrenorul român și a spus că oricare ar fi fost deznodământul partidei decisive, Chivu ar fi rămas pe bancă.

Jurnaliștii din Italia sunt convinși că în scurt timp, fostul căpitan al naționalei României va primi șansa de a conduce formația de seniori a clubului din Milano.

Urmăriți Impact.ro și pe