Cristi Borcea şi-a cumpărat ultimul model de Maybach, dar l-a donat imediat: “Îmi era rău în el”

Nicu Stan 02.10.2021, 11:43
Cristi Borcea şi-a cumpărat ultimul model de Maybach, dar l-a donat imediat: “Îmi era rău în el”

Cristi Borcea şi-a cumpărat ultimul model de Maybach, însă nu s-a simțit bine în el, astfel că a ales să îl dea de pomană. Cine a primit bijuteria pe patru roți de la fostul aționar de la Dinamo, vedeți în articolul de mai jos.

Cristi Borcea, adevărat milionar. Ce a făcut cu ultimul model de Maybach pe care și l-a cumpărat după ce a constatat că nu se simte bine în el

Cristi Borcea, unul dintre cei mai bogați oameni de la noi în țară, deține o avere fabuloasă. Milionarul a spus de mai multe ori că nu este pasionat de mașini. Astfel, după ce și-a cumpărat ultimul model Maybach pentru că nu s-a simțit bine în el l-a dat celui mai bun prietene al lui.

Cel care se mândrește acum cu cel mai nou model de Maybach, pentru care nu a plătit niciun leu, este nimeni altul decât Gigi Nețoiu, fost acționar și el la Dinamo, ca și Cristi Borcea.

Cristi Borcea nu este pasionat de masinia
Cristi Borcea si-a donat Maybach-ul

Cristi Borcea nu este pasionat de mașini

Afacerile pe care le are Cristi Borcea, atât în România, cât și în afara țării i-au adus milioane de euro în conturi. De asemenea, fostului acționar de la Dinamo îi place să-și țină lucrurile personale departe de ochii lumii, însă acesta a spsu mereu ce mașină are.

De asemenea, mașinile nu reprezintă o pasiune pentru Cristi Borcea, însă autoturismele pe care le conduce trebuie să aibă un confort sporit, care să-l facă să se simtă bine.

Ce mașină îi place lui Cristi Borcea

De asemenea, soțul Valentinei Pelinel a spus care este singura mașină în care se simte bine, care nu îi face rău.

”Mi-am comandat ultimul tip de Maybach și I l-am dat fratelui meu Nețoiu, că îmi era rău. Singura mașină în care nu îmi e rău e Audi. Nu sunt pasionat de mașini, sunt pasionat de confortul meu. De obicei conduce eu până la birou. De acolo, conduce șoferul. Mie îmi place Audi”, a spus Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

Cristi Borcea este un om credincios

Pe de altă parte, Cristi Borcea a declarat că este un om credincios, însă nu prea merge la biserică că nu are răbdare. Merge la biserică doar la diverse evenimente, nunți, botezuri, atunci când este naș. În plus, omul de afaceri mărturisește că are niște rugăciuni pe care le spune seară de seară.

”Da, sunt un om credincios. Am rugăciunile mele pe care le fac în fiecare seară. Nu sunt și nu vreau să mă expun, fiecare are credința lui. La biserică merg când cunun și botez. Când a vrut Gigi Becali să mă ia, i-am zis: Nașule, n-am răbdare!”, a spus Cristi Borcea, potrivit aceleiași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe