Cristi Borcea este de nerecunoscut. Ultima imagine cu omul de afaceri a șocat pe toată lumea. Transformarea este uimitoare

Andra Daoud 08.12.2021, 20:16

Cristi Borcea este de nerecunoscut în cea mai nouă imagine publicată de soția lui. Mulți dintre cei care au văzut fotografia au spus că Borcea ar fi trecut pragul medicului estetician, din nou, pentru câteva intervenții care să estompeze semnele îmbătrânirii. Cristi Borcea nu a făcut nici în trecut un secret din faptul că este preocupat de aspectul său fizic și că apelează la diverse metode pentru a se menține tânăr.

Cristi Borcea este de nerecunoscut în cea mai recentă fotografie

Ziua de 8 decembrie a fost una specială în familia Borcea. Soția omului de afaceri, Valentina Pelinel, și-a serbat ziua de naștere, ocazie cu care a ținut să publice un portret de familie pe Instagram, însoțit de un mesaj despre anul care se încheie. Fostul fotomodel s-a fotografiat alături de Cristi Borcea, lângă bradul de Crăciun, și a scris în dreptul imaginii:

2021 a fost un an plin de provocări pentru mine, un an în care am ieșit din zona de confort mai des ca oricând. Cu suișuri și coborâșuri, ca totul în viață. Iar la finalul acestui an, în ziua în care împlinesc 41 de ani, înțeleg și simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător.

Pentru viața mea, pentru sănătatea mea, pentru familia și prietenii mei, pentru fiecare dimineață în care avem o nouă șansă. O șansă să facem lucrurile bine, corect, înțelept, dar și cu mult entuziasm. Pentru că timpul nu curge decât într-o singură direcție, iar viața este făcută pentru a fi trăită mai mult și gândită mai puțin. Vă doresc tuturor o zi plină de iubire și recunoștință.

Cei care o urmăresc pe Valentina Pelinel pe Instagram au remarcat că soțul ei are o fizionomie foarte schimbată și s-au întrebat dacă a trecut pragul medicului estetician pentru câteva intervenții.

Cristi Borcea este de nerecunoscut. Ultima imagine cu omul de afaceri a șocat pe toată lumea. Transformarea este uimitoare
Cristi Borcea este de nerecunoscut. Ultima imagine cu omul de afaceri a șocat pe toată lumea. Transformarea este uimitoare

Cristi Borcea refuză să îmbătrânească

Anii nu par să-și fi pus amprenta pe chipul lui Cristi Borcea, nici măcar cei petrecuți în spatele gratiilor. La 51 de ani, fostul acționar de la Dinamo arată mai bine chiar și decât acum 10 ani. Borcea și-a făcut câteva intervenții vizibile la nivelul feței, de-a lungul timpului.

Afaceristul și-a injectat botox, iar ridurile de expresie au dispărut ca prin minune, și-a ridicat sprâncenele și a apelat la o intervenți numită blefaroplastie, pentru a-și remodela pleoapele și a scăpa de pungile de sub ochi.

Borcea a recunoscut recent că își mai dorește un copil alături de Valentina Pelinel. Omul de afaceri a vorbit despre bebelușul care ar fi al patrulea copil al cuplului și al zecelea al lui, în emisiunea lui Mircea Dinescu:

În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră oricine se retrage la carapace.

 

Urmăriți Impact.ro și pe