EXCLUSIV

Scandalul din Antenă se mută la tribunal. În ce stare a ajuns fina lui Cristi Borcea la spital. ”Are vânătăi pe mâini”. EXCLUSIV

Alexandra Andrei 26.11.2021, 20:16
Scandalul din Antenă se mută la tribunal. În ce stare a ajuns fina lui Cristi Borcea la spital. ”Are vânătăi pe mâini”. EXCLUSIV

Nasrin Ameri și-a contactat avocatul pentru a o da în judecată pe Simona Hapciuc, după ce aceasta ar fi atacat-o în baie, în această dimineață, în pauza matinalului la care cele două sunt colege de platou. Prezentatoarea tv a ajuns cu salvarea la spitalul Elias, pe perfuzii, apoi la INML, și la Poliție, pentru a da declarații după ce a fost luată de păr și smotocită în toaletă.

Scandalul de proporții care a avut loc astăzi într-una dintre pauzele matinalului de la Antena Star nu va rămâne fără urmări. Potrivit unor surse din interiorul postului mai sus-menționat, Simona Hapciuc ar urma să fie dată afară, dacă se va dovedi că aceasta a atacat-o pe co-prezentatoarea emisunii, Ameri Nasrin, în toaletă, luând-o de păr și apoi de mîini și lovind-o  capul de pereți. Cert est însă faptul că în urma aestui incident, la sediul studioului au ajuns atât ambulanța, cât și Poliția.

Nasrin nu a mai mai intrat în platoul emisiunii, lăsându-l pe Trofim Dima, colegul său, să prezinte singur. Până la această oră, conducerea postului a evitat să facă vreun comentariu oficial, pe marginea celor întâmplate. La rându-i, nici Nasrin nu a dorit să dea vreo declarație. Simona Hapciu a susținut însă că nu a bătut-o pe colega sa. „Nu-i adevărat nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camera”, a susținut aceasta conform wobizz.ro.

Scandalul din Antena se muta la tribunal. Fina lui Cristi Borcea, la spital
Nasrin Ameri si Simona Hapciuc

Pe perfuzii cu calmante, la Elias

Impact.ro a aflat însă ce a făcut frumușica prezentatoare după acest incident. Ameri Nasrin a ajuns cu salvarea la spitalul Elias, direct pe perfuzii, cu calmante. „Are vânătăi pe mâini și a făcut un atac de panică. A rămas câteva ore în spital, pentru investigații medicale”, ne-a declarat o persoană din anturajul acesteia.

Imediat după ce a plecat de la Elias, bruneta a ajuns la INML pentru certificatul constatator, iar apoi la secțiade Poliție, pentru declarații. Totodată, aceasta și-ar fi contactat avocatul, scandalul urmând a se muta astfel și în sala de judecată. Ameri Nasrin s-a căsătorit, recent, iar nașii săi sunt nimeni alții decît Valentina Pelinel și Cristian Borcea.

Hapciuc, adepta pozelor deocheate pe internet

Simona Hapciuc s-a alăturat matinalului prezentat de Nasrin și Dima, de curând, după ce a participat la emisiunea Surivor, de la Kanal D.

„Îmi doresc să încurajez cât mai multe mămici singure să-şi îmbrățișeze statutul și să realizeze cât suntem de puternice. Este o experienţă unică să-ți pui viața pe tava în faţa unei țări întregi și încep acest proiect plină de voie bună și speranța că vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting!”, spunea aceasta. Simona Hapciuc este, se pare, adepta unor poze destul de deocheate, aceasta postând fotografii cu ea, în diverse ipostaze scandaloase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...