Criminalele din Ghimpați, înregistrate în arest. Cuvintele care i-au lăsat fără replică pe anchetatori. ”Bine i-am făcut”

Iancu Andreea, Iulia Statie 21.07.2021, 09:21
Criminalele din Ghimpați, înregistrate în arest. Cuvintele care i-au lăsat fără replică pe anchetatori. ”Bine i-am făcut”

Un caz cutremurător, care a avut loc în toamna trecută, încă își caută vinovații. Criminalele din Ghimpați, Elena și Silvia Constantin, împreună cu Giani Dinu, băteau și incendiau o tânără în vârstă de 32 de ani, care era găsită moartă într-un geamantan, pe câmpul de lângă Ghimpați. Aflate deocamdată în arest, până când judecătorii vor stabili o sentință pentru vinovați, criminalele din Ghimpați au fost înregistrate, acestea făcând dezvăluiri care i-au uimit pe anchetatori. Ce spun cele două femei despre gestul lor.

Criminalele din Ghimpați, înregistrate în arest. Ce spun cele două surori despre crimă

Elena și Silvia Constantin, cunoscute drept criminalele din Ghimpați, au fost recent înregistrate în arest, acolo unde au făcut o dezvăluire uluitoare. Femeile, alături de Giani Dinu, luau parte la una dintre cele mai cutremurătoare crime din ultimii ani. Cei trei omorau cu bătaia toamna trecută o tânără, pe Sabina Mircea, pe care ulterior au incendiat-o și au pus-o într-un geamantan, abandonând-o lângă Ghimpați. Deși inițial criminalele susțineau că victima a murit după ce a băut insecticid, medicii legiști au stabilit să Sabina a murit din cauza loviturilor. Sabina avea coastele rupte și prezenta lovituri la cap, cu lama unui cuțit. De asemenea, în sângele său s-a găsit monoxid de carbon, în procent de sub 10%, legiștii luând în considerare ca aceasta să fi fost încă în viață la momentul incendierii.

Deocamdată, procesul celor trei implicați în uciderea tinerei urmează să se judece începând din 21 iulie, la Tribunalul Giurgiu. Aceștia sunt acuzați de omor și profanare de cadavre. Chiar dacă în fața anchetatorilor Giani Dinu și surorile Constantin au afirmat că nu ei sunt responsabili de uciderea Sabinei Mircea, criminalele din Ghimpați au fost surprinse în camera de arest în timp ce încercau să se pună de acord în declarații. Conform rechizitoriului, cei trei ar fi bătut-o pe victimă pentru că aceasta din urmă l-ar fi agresat sexual pe băiețelul uneia dintre surori. Ulterior, Sabina ar fi mers în baie și a băut insecticid, rămânând fără suflare, iar ei au decis să o bage într-o valiză și să o abandoneze, incendiată fiind, pe un câmp.

Criminalele din Ghimpați, înregistrate în arest
Sabina Mircea, victima celor două surori

Samira: „N-am niciun regret”

Fără să știe că sunt interceptate, cele două surori au făcut dezvăluiri uluitoare.

Mircea Sabina! E rea făcătoare și-n mormânt! E a dracu!! Dar bine i-am făcut c-am omorât-o cu bătaia!, îi spunea Samira surorii ei, în decembrie anul trecut, declarație devenită probă în dosar, potrivit libertatea.ro.

SAMIRA: – Eu, una, sincer, n-am… niciun regret… pentru ce-am făcut! Nu. Nu-mi pare rău! Ție-ți pare?

ELENA: (n.l. – râde) -…Îmi pare rău că suntem aici, în p… mea!

SAMIRA: – Păi, și mie tot d-asta îmi pare rău! Îmi pare rău de copiii mei!

ELENA: – De copiii noștri!

SAMIRA: – Îmi pare rău de copiii mei, îmi pare rău de mama!

ELENA: – De ea-mi pare rău, îți dai seama!!?

SAMIRA: – Dacă iese la expertiza aia că a luat otravă, ne bagă la… lovituri cauzatoare de moarte.

ELENA: – Și la asta cât era?

SAMIRA: – Nu știu. Nu știu.

Ce legătura avea Sabina cu cele două surori criminale

Sabina Mircea era o tânără care locuia împreună cu rudele concubinului său, cu care avea un băiețel de 8 ani, în Pantelimon. Înainte de starea de urgență, femeia lucrase la un salon de masaj erotic din București, acolo unde a cunoscut-o pe Samira, care i-a propus să lucreze pentru ea, convingând-o că din prostituție se fac bani mai mulți. Astfel, Sabina a ajuns să se mute în casa Samirei.

Sabina stătea la Samira şi aceasta «o dădea la produs», declară Giani Dinu, adică îi asigura camera să se prostitueze şi avea grijă de ea. M-a rugat să stau cu ea, să nu fie scandaluri cu clienţii. De obicei, Sabina avea 3-4 clienţi pe seară, iar Samira le cerea unora 200 de lei.

Ambele surori o băteau pe Sabina, iar aceasta părea a fi mai degrabă sechestrată în casa lor. Din 3 iunie 2020, când a intrat în casa surorilor Constantin, Sabina nu a mai luat legătura cu cunoscuții săi, nu și-a mai văzut fiul și nu i-a mai trimis bani, în ciuda faptului că femeia era atașată de copil, conform spuselor apropiaților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...