Crimă cu sânge rece la Botoșani. O femeie de 32 de ani și-a ucis fratele cu o violență ieșită din comun. Anchetatorii au avut un șoc la fața locului

Cătălina Burghelea 12.11.2021, 08:41
Crimă cu sânge rece la Botoșani. O femeie de 32 de ani și-a ucis fratele cu o violență ieșită din comun. Anchetatorii au avut un șoc la fața locului

O crimă cumplită a avut loc joi seara, într-o localitate din județul Botoșani. O femeie de 32 de ani și-a ucis fratele imobilizat la pat cu o cruzime ieșită din comun. Anchetatorii au rămas șocați de sadismul tinerei.

Crimă oribilă în nordul țării

O femeie de 32 de ani şi-a omorât în bătaie fratele cu 11 ani mai mare. Atacul tinerei a fost de-o violență ieșită din comun. Bărbatul nu a avut nicio șansă să se apere, din cauză că era imobilizat la pat, în urma unei afecțiuni de sănătate.

Sora și-a ucis fratele cu sânge rece

Tragedia fără margini a avut loc în localitatea Guranda, comuna Durneşti, din județul Botoșani. Alarma a fost dată chiar de mama celor doi, în vârstă de 72 de ani. Din motive încă necunoscute de anchetatori, în familie a izbucnit un conflict, care a degenerat într-o crimă. În momentul în care a văzut că fiica sa a tăbărât asupra fratelui, bătrâna a fugit la un bar, aflat la mică distanță de casă, pentru a cere ajutor. Femeia l-a alertat pe proprietarul localului, polițist de frontieră, despre agresiune, iar acesta a sunat imediat la 112.

Oamenii legii, șocați la fața locului

În foarte scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care era în zonă. Scenele macabre descoperite i-au șocat până și pe oamenii legii. Tânăra de 32 de ani încă îşi lovea cu sânge rece fratele, care era întins pe pat, inert şi într-o baltă de sânge. Deși starea bărbatului era extrem de gravă, sora lui a continuat să îl lovească.

Crima pasionala in Arges

Leziuni incompatibile cu viața

Agresoarea a fost imediat încătușată de polițiști, care au scos-o din încăpere. Oamenii legii au solicitat şi ajutorul cadrelor medicale, însă, pentru botoșăneanul de 43 de ani nu s-a mai putut face nimic.

“Pacientul era în stop cardio respirator, cu un important şoc hemoragic. Prezenta multiple traumatisme la nivelul capului şi feţei, incompatibile cu viața. A fost declarat decesul”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, pentru Antena 3.

La caza groazei s-au descoperit obiectele crimei

La casa groazei din localitatea Guranda a ajuns şi un procuror, care a preluat investigația. Polițiștii de la Investigații Criminale au descoperit la locul faptei mai multe obiecte cu care agresoarea şi-ar fi bătut victima. Sora bărbatului l-ar fi lovit cu un topor, o bărdiță, o scândură, un băț, dar și cu o pereche de papuci.

“L-a lovit cu aproape tot ce a avut la îndemână. Cu o violență ieșită din comun”, a dezvăluit unul dintre polițiștii aflați la fața locului.

Ce dezvăluie vecinii

Bărbatul de 43 de ani era imobilizat la pat de aproape un an, din cauza problemelor de sănătate. Acesta fusese eliberat din închisoare, după ce a executat o pedeapsă de câțiva ani. Vecinii au povestit că familia era una disfuncțională, iar scandalurile erau la ordinea zilei.

“Mama lor a greșit foarte mult. În ultimul timp a cam luat-o pe băutură, cred că nu le-o fi dat mâncare şi de aici or fi început certurile. El era foarte bolnav, era slab de vai de capul lui. Eu am fost şi i-am dus şi mâncare. Ei se certau destul de des. Ce or fi făcut nu ştiu”, a precizat un vecin.

Tânăra de 32 de ani a fost dusă la Secția de Psihiatrie, pentru a fi evaluată şi internată.

Urmăriți Impact.ro și pe