Tatăl vitreg al fetiței ucise din Arad a recunoscut crima odioasă. Ce l-a scos din minți pe bărbat încât a dat-o pe micuță cu capul de perete

Elena Avramescu 02.11.2021, 12:37
Tatăl vitreg al fetiței ucise din Arad a recunoscut crima odioasă. Ce l-a scos din minți pe bărbat încât a dat-o pe micuță cu capul de perete

Principalul suspect în cazul fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad este tatăl vitreg al acesteia. Se pare că bărbatul dormea fără niciun stres în momentul în care a fost găsit de poliţişti.

Tatăl vitreg al fetiței ucise din Arad a recunoscut crima

Bărbatul în vârstă de 23 de ani, reținut în cazul fetiței ucise la Arad, a recunoscut crima odioasă în fața anchetatorilor. Acesta a spus că a fost scos din minți de faptul că fetița era agitată și avea chef de joacă, iar de aceea a dat-o de mai multe ori cu capul de perete.

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală după ce bărbatul în vârstă de 23 de ani, reținut în această dimineață, în cazul fetiței ucise și incendiate la Arad, și-a recunoscut fapta. Acesta a mărturisit polițiștilor că era deranjat de faptul că trebuia să aibă grijă singur de copiii iubitei lui, fiind vorba despre o fetiță de 4 ani și fratele ei de 3 ani. Bărbatul a declarat că fetița era agitată și avea mereu timpul chef de joacă, astfel că a dat-o cu capul de pereți de mai multe ori. Când a realizat că Antonia nu mai respiră, a încercat să o resuscitezee, i-a scos hăainele, a spălat-o, iar când a văzut că nu își mai revine, a încercat să scape de cadavru.

Imediat după a pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi în zona pe care o cunoștea extrem de bine, iar mai apoi a incendiat-o cu două sticluțe de acetonă de unghii și a plecat cu un alt taxi.

Fata de 4 anișori se numea Antonia, iar anchetatorii au stabilit că ea nu a fost agresată sexual. Tatăl vitreg i-a spus mamei acesteia, după ce s-a întors de la maternitate, unde născuse cel de-al treilea copil, că este plecată în vecini.

Mama a sosit acasă în cursul zilei de luni, după ce a fost la spital să nască. Ajunsă acasă, a întrebat unde este Antonia, iar concubinul i-a spus că este în vecini, a declata Ruxandra Tarcea, potrivit news.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, potrivit observatornews.ro.

Ce făcea principalul suspect în cazul fetiţei omorâte în Arad

Tatăl copilei a fost reținut în cursul zilei de marţi și urmează să fie prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat.

Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui! Vă mulțumim, tuturor, pentru sprijin și implicare!, este mesajul transmis, marţi, de Poliţia Română.

În cursul zilei de ieri, 1 noiembrie, a fost identificată o fetița ucisă și incendiată lângă un cimitir din Arad. Potrivit Antena 3, principalul suspect în crima îngrozitoare ar fi chiar tatăl vitreg al micuței.

În aceste momente, la audieri este tatăl ei vitreg, principalul suspect în acest dosar. Este și mama fetiței la audieri. Sunt părinți tineri, au douăzeci și un pic de ani, potrivit surselor noastre.

Această copilă mai are un frate…Cei doi soți erau acasă în momentul în care au intrat mascații peste ei și s-au arătat cumva șocați că Poliția a ajuns la ei. Sunt din Arad, iar fetița ar fi fost bătută acasă, a transmis Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

Ce facea principalul suspect in cazul fetitei omorate in Arad
Suspect crima Arad

Bărbatul a declarat că, după ce a rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani, a vrut să le facă baie copiilor, însă fetița a alunecat, s-a lovit cu capul de cadă și a murit pe loc. În plus, suspectul le-a mai spus anchetatorilor că i-a dus trupul pe un câmp, dar că nu a incendiat-o el.

Fetița a fost omorâtă şi incendiată lângă un cimitir din Arad și avea, conform anchetatorilor, o înălţime de 1,10-1,20 metri, ochi căprui, părul şaten şi vârsta aproximativă de 5-6 ani. La scurt timp după ce au ajuns la faţa locului, aceştia au constatat că cele sesizate se confirmă, anunţând echipa operativă din cadrul I.P.J.Arad – S.I.C.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost sesizat despre faptul că, în municipiul Arad, în cartierul Bujac, în vecinătatea cimitirului, pe un drum lăturalnic – agricol, a fost identificat un fragment dintr-un membru inferior drept, de natură umană, parţial carbonizat şi că despre acest eveniment au fost anunţaţi prin serviciul SNUAU 112, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul P.M.Arad – Secţia 1 Urbană Vlaicu.

Urmăriți Impact.ro și pe