Cozi de nedescris la deschiderea unui nou magazin LIDL. Oferta de nerefuzat a magazinului

Andra Daoud 23.06.2022, 19:10
Cozi de nedescris la deschiderea unui nou magazin LIDL. Oferta de nerefuzat a magazinului

Lidl știe cum să își fidelizeze clienții, iar ofertele cu care vine retailer-ul german sunt adesea de nerefuzat. Compania a mai deschis un magazin în țara noastră, iar clienții au fost nerăbdători să profite de oferte, așa că au format cozi uriașe la primele ore ale dimineții, pentru a pune mâna pe cele mai tentante produse.

Cozi imense la deschiderea unui nou magazin Lidl

Celebrul retailer german a inaugurat astăzi un nou magazin Lidl. Localnicii din Bucov, județul Prahova, au acum un magazin Lidl în localitate de unde își pot face cumpărăturile. Prahovenii s-au grăbit să profite de ofertele din magazin încă din prima zi de la deschidere. Așa se face că au format cozi încă de dimineață, atrași de ofertele de nerefuzat.

Nici nu se deschisese magazinul atunci când clienții au format rânduri, cu cărucioarele de cumpărături, pentru a se asigura că pun mâna pe produsele dorite. Cele mai „vânate” au fost produsele cu preț redus, dar și unele dispozitive dedicate casei și petrecerii timpului în aer liber, pe care Lidl le vinde săptămâna aceasta la un preț foarte bun.

Cozi de nedescris la deschiderea unui nou magazin LIDL. Oferta de nerefuzat a magazinului
Coada formata de clienti la deschiderea magazinului

Ce produse fac parte din oferta Lidl săptămâna aceasta

În săptămâna 20-26 iunie, românii pot găsi în magazinele Lidl o selecție tentantă de produse atât alimentare, cât și non-alimentare. Începând de joi, 23 iunie, au intrat în ofertă produse destinate petrecerii timpului în aer liber, iar cei care sunt adepții campingului, găsesc la Lidl cort pentru 4 persoane, la prețul de 299 de lei, precum și saci de dormit din material subțire, la 80 de lei bucata.

Salteaua gonflabilă pentru camping și scaunul pentru camping sunt ideale pentru a vă relaxa câteva ore în natură, la picnic sau la plajă. Un alt produs care se vinde ca pâinea caldă săptămâna aceasta și care poate fi folosit atât în camping, cât și acasă este un aparat care alungă muștele și țânțarii, dar și alte insecte și chiar animale care își fac apariția în preajma locuinței.

Dispozitivul marka Parkside pentru alungarea animalelor se vinde la prețul de 55 de lei și funcționează pe bază de energie solară. Are un senzor de mișcare reglabil și rază de detecție de 8 metri, iar unghiul pe care îl acoperă este de peste 100 de grade.

Tot din oferta Lidl de săptămâna aceasta face parte și un dispozitiv UV antiinsecte, de la marca Livarno, care se vinde tot la prețul de 55 de lei. Acesta are încărcare la priză, dispune de un cablu de 1,5 m și o putere de 4,7 W. Cei care preferă varianta clasică pot alege o plasă antiinsecte de pus la ușă, care se vinde la prețul de 27 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe