Oferta cu care Lidl dă lovitura săptămâna asta. Toți românii se vor înghesui la rafturi

Badea Violeta 21.06.2022, 11:36
Oferta cu care Lidl dă lovitura săptămâna asta. Toți românii se vor înghesui la rafturi

Nu mai e niciun secret că Lidl România vine în fiecare săptămână cu noi oferte speciale pentru clienții săi fideli. De data aceasta, retailerul german aduce în magazinele sale produse foarte utile pentru oamenii din toate colțurile țării. Ofertele puse la dispoziție de Lidl România vor fi adorate de români. Prețul produselor este accesibil și multe persoane se vor înghesui să le cumpere!

Noi produse Lidl România apărute în magazinele din toată țara

Vești bune pentru clienții Lidl România! Retailerul german a pregătit o surpriză uriașă pentru toți clienții săi. Românii care și-au programat deja o vizită în magazine vor fi plăcut surprinși de ceea ce vor găsi pe rafturi.

Lidl România scoate la vânzare, săptămâna aceasta, diferite produse pentru grădină. Acestea sunt extrem de utile, așa că mulți români se vor înghesui să le achiziționeze.

Cei care iubesc anotimul călduros și petrec timp în mediul rural vor fi foarte încântați de această ofertă incredibilă. Cu ajutorul noilor unelte, aceștia vor putea să aibă grijă de propria grădină și de curtea proprie.

Așadar, gospodarii ar trebui neapărat să ajungă la unul dintre magazinele Lidl pentru a achiziționa un set de unelte noi care să îi ajute în această activitate relaxantă. Este vorba despre instrumente de la Parkside.

Pentru montat pe perete, afară, retailerul german oferă și un reflector LED cu energie solară și senzor de mișcare. Acesta ar trebui să ofere o lumină destul de puternică pentru un fel de „lumină de veghe” pentru exterior, la 150 de lumeni și integrează un senzor de mișcare cu rază între 5 și 8 metri, similar cu cel de pe dispozitivul anti-animale.

Acest model este rezistent la ploaie, cu certificare IP44. Reflectorul se vinde la doar 49,99 lei, deci cumpărarea și instalarea mai multor astfel de lumini nu va fi deloc costisitoare.

Produse de gradinarit de la Lidl
Produse de gradinarit de la Lidl

Produse de la Lidl, ideale pentru grădină

Mai mult decât atât, pe rafturile magazinelor Lidl vei găsi o foarfecă electrică cu acumulator, pentru întreținerea gazonului sau arbuștilor. Acest produs este ideal și pentru tunderea gardului viu. Foarfeca costă doar 99.99 de lei și poți tăia cu aceasta chiar și crengi de maximum opt mm.

Vești bune primesc și cei care doresc să scape de buruienile care nu sunt deloc estetice. Poți cumpăra Motocoasa 3 în 1 pe benzină de la Parkside, cu motor în 2 timpi și motor de 42,7 cc cu putere de 1,8 cp.

De asemenea, pe rafturile Lidl România vei putea să găsești și un dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea animalelor. Acesta este produs de cei de la Parkside. Produsul are o alimentare cu energie solară și cuprinde un senzor de mișcare.

Urmăriți Impact.ro și pe